A Seoul Dynasty életben tartotta a rájátszásról szőtt reményeit

A koreai csapat továbbjutásához azonban még mindig egy kisebb csoda kellene. 

Az Overwatch League alapszakaszának utolsó hete nem csak az etapvégi, hanem a szezonvégi rájátszásról is szól, mivel matematikailag még semmi nem dőlt el. Az erőviszonyok egyébként eléggé átalakultak az elmúlt néhány hónapban, és kisebb meglepetésre, papíron már nem az Excelsior számít a legerősebb alakulatnak jelenleg.

Papíron már nem az Excelsior a legerősebb csapat az Overwatch League-ben

Sensevida | 18/06/13 18:28 Hosszú hónapok után ezen a héten elérkeztünk az Overwatch League alapszakaszának utolsó fordulójához, ahol nem csak a Stage 4, de a szezonvégi rájátszásról is szól egyes csapatok számára. Az eredménytáblája alapján a két Los Angeles-i csapat már biztosan ott lesz a negyedik etap rájátszásában.

De tegnap éjjel már le is zajlott az első versenynap, ahol két meccsen ugyan lazán érvényesült a papírforma, az egyik találkozó igencsak izgalmasra sikerült. Vágjunk is bele és lássuk az eredményeket!

Los Angeles Gladiators vs. Shanghai Dragons

Előző héten a Shanghai nagy ziccert hagyott ki a Mayhem ellen, mivel ezen a héten már csak erősebb ellenfelek vártak rájuk. Nos a papírforma lazán bejött és a Gladiators szinte ellenállás nélkül gázolt át a sárkányokon, akik ezzel már a 39-ik vereségüket zsebelték be a szezonban. A Los Angeles ezzel megerősítette pozícióját, és minden bizonnyal a szezonvégi rájátszásba is be fognak majd jutni. Los Angeles Gladiators vs. Shanghai Dragons: 4-0.

Los Angeles Valiant vs. San Francisco Shock

A negyedik etapban a Valiant eddig megállíthatatlannak tűnik és bármennyit is fejlődött a Shock, nem sok esélyük volt a győzelemre. Az erőviszonyok ellenére a Cisco behúzta King's Row-t, a Valla viszont felébredt Hanamura-ra és lendületüket sikerült átvinni a maradék két pályára is. Los Angeles Valiant vs. San Francisco Shock: 3-1.

Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel

A Seoul mögött egy pocsék etap áll, és sikerült annyi meccset elveszíteniük, hogy már csak matematikai esélyük legyen a szezonvégi rájátszásba való továbbjutásra. A sikerhez először a mostanában rengeteget fejlődő Dallas-t kellett legyűrni, ami kisebb meglepetésre össze is jött a koreaiaknak. A Dynasty ezzel életben tartotta halovány reményét, viszont a héten még meg kell verniük a rendkívül erős Gladiators-t is, ráadásul a Philly-nek az Outlaws és a Spitfire ellen is ki kell kapnia, hogy a Seoul továbbmehessen. Seoul Dynasty vs. Dallas Fuel: 3-1.

A Stage 4 negyedik hetének második napján az alábbi meccsek várnak ránk.

  • Houston Outlaws vs. Philadelphia Fusion - 01:00
  • Florida Mayhem vs. London Spitfire - 03:00
  • New York Excelsior vs. Boston Uprising - 05:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!