Totális káosz uralkodott a frissítés miatt a TI8 észak-amerikai nyílt selejtezőjében

Totális káosz uralkodott a frissítés miatt a TI8 észak-amerikai nyílt selejtezőjében

A FACEIT-et arra kényszerült, hogy Észak-Amerika összes nyílt selejtezőjét újrajátszassa a félresikerült patch szerencsétlen kiadása miatt.

"Ez sajnos egyáltalán nem rajtunk múlott" - FACEIT

A Valve korábbi frissítése, amely magában foglalta a régóta várt multiplayer pályát (az Unhollowed Beckons-t) végül totális káoszt okozott a nyílt selejtezőkben: sok ember nem találta meg a mérkőzéseket, vagy pedig a keresési idő szimplán a végtelenségig újraindult.

Sajnos a patch ütemezése egybeesett az észak-amerikai nyílt kvalifikációk első fordulójával, és az instabil játékkliens a FACEIT rendszerében helytelenül címezte az játékosokat AFK-nak.

"A frissítés telepítése megzavarta a Game Client-et, ami hibás kommunikációt okozott a játékkoordinátor és a botjaink között. Nem számítottunk rá, hogy ez a patch és a GC bármilyen destabilizációja veszélybe sodorhatja az egész nyílt selejtezőt, de sajnos pontosan ez történt már az 1. fordulóban is, és nagyon rossz jelentéseket kaptunk utána, mivel a játékosok nem tudtak csatlakozni a meccsekhez, vagy a rendszer-GC kapcsolata leállt. Mivel sok csapat már a legelején szenvedett, ezért el is vesztette a lehetőségét a játékra, majd úgy döntöttünk, hogy áthelyezzük az NA nyitott selejtezőit holnapra, amire mindenki újra feliratkozhat és újra játszhat az 1. fordulótól kezdve." - tette közzé egy hivatalos nyilatkozatban a FACEIT.

Emellett egy fura Wildwing bug is borzolta a kedélyeket a patch érkeztével:

Meddig jutottak a nagy csapatok egyébként?

A VGJ.Storm, Evil Genius, a compLexity Gaming már túl volt az első három bo1 körön, így a legjobb 32 csapat között várakoztak. Azonban mindhárom együttes kezdheti előlről a mai nap az 1. fordulótól.

Számos NA játékos a Twitter-en igyekezett kitölteni a mérgét:

Hányszor lesz még sz*r a FACEIT mielőtt abbahagyjuk a használatát?

Ez nevetséges mindenki számára, mondjuk nekem oké, hogy reggel 6-ig lejátszok 14 meccset, mert degenerált vagyok és ez a napi menetrendem amúgy is

A közösség még jobban megőrült volna, ha valami csoda folytán az EG kiesett volna az első körökben, és utána indítják újra a selejtezőket. Az a sz*r áradat nem lett volna semmi.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!