Megvannak a szezonvégi rájátszás szereplői az OWL-ben

Megvannak a szezonvégi rájátszás szereplői az OWL-ben

A Stage 4 playoffs-ja viszont az alapszakasz utolsó napján dől el. 

Az Overwatch League negyedik etapjának utolsó hete eddig elég izgalmasan alakult, mivel nem csak a Stage 4, de a szezonvégi rájátszásért folytatott küzdelem is egészen idáig nyílt volt. A második nap például a Houston Outlaws kisebb meglepetésre legyőzte a Philadelphia Fusion-t, még izgalmasabbá téve a versenyt. 

A Houston Outlaws komolyan beleszólt a rájátszásért folytatott küzdelembe

Ráadásul a New York Excelsior hatalmas meglepetésre ismét kikapott.

Na de térjünk is rá a harmadik versenynap történéseire és lássuk az eredményeket!

Houston Outlaws vs. New York Excelsior

Azzal, hogy a New York Excelsior nem mutatott valami jó formát mostanában, a Houston-nak még esélye is volt a találkozón. Szerencsénkre a meccs egy remek adok-kapok küzdelem volt, aminek a végén mintha felkelt volna az Excelsior és nagyon meggyőzően, két kör alatt sikerült győznie. A Houston ezzel kénytelen volt búcsút venni a szezonvégi rájátszástól, az Excelsior pedig bejutott a Stage 4 playoffs-ba. Houston Outlaws vs. New York Excelsior: 2-3.

Los Angeles Gladiators vs. Seoul Dynasty

A továbbjutáshoz mindenféleképpen győzelemre volt szüksége a Seoul Dynasty-nak, a Gladiators viszont nehéz ellenfélnek ígérkezett még úgy is, hogy Fissure távolmaradása előre tudható volt. King's Row-t kisebb meglepetésre a Dynasty nyerte, a maradék három pályán viszont a Los Angeles már megállíthatatlan volt, amivel szétzúzták a koreaiak rájátszásról szőtt álmait. Los Angeles Gladiators vs. Seoul Dynasty: 3-1.

Dallas Fuel vs. Los Angeles Valiant

Papíron a Los Angeles jóval erősebbnek számított a Dallas-nál, érdekes módon azonban a találkozó kellemes meglepetést nyújtott, mivel a texasiak egyenlő ellenfélként küzdöttek a Valla-val. King's Row-t szédületes küzdelemben a Fuel nyerte, Horizon-t viszont már a Valiant, így 1-1 állással érkeztünk a félidőhöz. Lijiang-on ismét a Dallas bizonyult jobbnak, ráadásul Gibraltar-t is sikerült behúzniuk, megnyerve a mérkőzést és életben tartva esélyeiket a Stage 4 rájátszásába való bekerülésre. Dallas Fuel vs. Los Angeles Valiant: 3-1.

A tegnapi nappal egyébként eldőlt a szezonvégi rájátszásért folytatott küzdelem, a továbbjutók pedig a következők:

Overwatch League on Twitter

Congratulations to the top 6 for making the Overall Playoffs! #OWL2018 @NYXL @LAValiant @BostonUprising @LAGladiators @Spitfire @PHL_Fusion

Az Overwatch League alapszakaszának utolsó napján az alábbi mérkőzéseket tekinthetjük meg. 

  • Philadelphia Fusion vs. London Spitfire - 22:00
  • Shanghai Dragons vs. San Francisco Shock - 00:00
  • Boston Uprising vs. Florida Mayhem - 02:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!