Elég ambíciozóusnak néz ki a Beyond Good & Evil 2

Elég ambíciozóusnak néz ki a Beyond Good & Evil 2

Az idei E3-on újabb információkat tudtunk meg Michel Ancel játékával kapcsolatban. 

Kevés olyan játékkal találkoztunk eddig, amire 15 év elteltével is mosollyal az arcunkon tudunk visszaemlékezni. Ezek közé tartozik a Beyond Good & Evil is, aminek második részéről már elég sokat meséltünk nektek. Most pedig az E3 lecsengésével kiderült, hogy mekkora vállalást tett Michel Ancel és csapata. 


A Ubisoft nem bízta a véletlenre és egyből a fenti előzetessel indította E3-as konferenciáját, ami bemutatja, hogy a hangulat mit sem változott; számtalan régi szereplő is visszatér, viszont több szempontból meghaladja a folytatás az elődjét. Így lényegesen több akcióra és felfedeznivalóra számíthatunk, –hiszen a korábban felépített kalandjáték helyett kihívásokkal teli, online világot kapunk–, amiben egyedül, vagy akár többen egyszerre is kalandozhatunk. 


Egyúttal bejelentették a Space Monkey Programot is, ami lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy ötleteikkel ők is alakíthassák a Beyond Good & Evil második részét. Így a felhasználók a Ubisoft által megteremtett hatalmas univerzumot tölthetik fel ötletekkel; ez lehet akár egy egyszerű, vagy bonyolultabb történet, valamilyen egyedi zeneszám, esetleg egy –a látványvilágot feldobó– kép is. 

Ez viszont sokaknál kiverte a biztosítékot, pedig ezért még pénzt is kaphatnak a játékosok. A többségnek azért nem tetszik ez a kezdeményezés, mert így a kiadó kedvére válogathat a beküldött alkotásokból, és csak azután fog fizetni amit valóban értékesnek gondol, –miközben valaki rengeteg órát beleölhet egy ilyen cucc elkészítésébe, ami könnyen lehet, hogy kidobott idő lesz, ha végül nem kerül be a játékba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!