Tegnap este véget ért az Overwatch League alapszakasza

Tegnap este véget ért az Overwatch League alapszakasza

Ma éjjel viszont még vár ránk a Stage 4 125 ezer dollár összdíjazású rájátszása. 

Hosszú hónapok után ezen a héten elérkeztünk az Overwatch League alapszakaszának végéhez. Szerencsénkre az utolsó pillanatig nyílt volt a Stage 4 és a szezonvégi rájátszásért folytatott küzdelem, és a csapatok remek meccsekkel szórakoztattak minket. A harmadik nap történéseiről már beszámoltunk nektek. Ha lemaradtatok volna a meccsekről, az alábbi cikkünkben tudjátok őket pótolni. 

Megvannak a szezonvégi rájátszás szereplői az OWL-ben

A Stage 4 playoffs-ja viszont az alapszakasz utolsó napján dől el.

A negyedik versenynap sem maradtunk izgalmak nélkül, lássuk is az eredményeket!

Philadelphia Fusion vs. London Spitfire

A mérkőzés első körben nagyon izgalmasnak ígérkezett, mivel ha a Philly 4-0-ra nyer, akkor kiütik a Dallas Fuel-t az etap rájátszásából, és ők mennek tovább. A körülmények tekintetében a Fusion komolyan be is kezdett a meccsen: megnyerték ugyanis King's Row-t, Hanamura-t, ráadásul Oasis-t is, Gibraltar-on viszont megakadtak a harmadik pont előtt nem sokkal. Oldalcsere után mindezt ki is használta a London, és végigtolták a payload-ot, –szétzúzva a Philly álmait–, viszont tovább juttatva a Dallas Fuel-t. Philadelphia Fusion vs. London Spitfire: 3-1.

Shanghai Dragons vs. San Francisco Shock

A Shanghai Dragons meccsiről mindig nehéz írnom, mivel a csapat borzalmas, és egy-két kivételtől eltekintve alig volt esélyük nyerni az eddigi meccseiken. Az utolsó találkozójuk sem alakult jól. Nem is ragoznám túl a dolgot, mivel a Shock simán átgázolt rajtuk. Shanghai Dragons vs San Francisco Shock: 0-4. Kis érdekesség:

Rod Breslau on Twitter

The Shanghai Dragons 40-game OWL losing streak is the longest in the history of major sports leagues. The Dragons will fight to continue the streak in OWL S2. Anything is possible. #Fightingforglory #Fightingforforty

Boston Uprising vs. Florida Mayhem

A Boston rendkívül inkonzisztensül teljesített eddig a negyedik etapban, utolsó meccsükön viszont borítékolható volt a siker, mivel a Mayhem továbbra sem tartozik a versenyképes csapatok közé a ligában. Nos a papírforma lazán be is jött és az Uprising simán kinullázta a Floridát, nincs itt semmi látnivaló. Boston Uprising vs. Florida Mayhem: 4-0.

A Philly vs. London meccsen kívül az est legizgalmasabb része a végére maradt, ugyanis ekkor választott magának ellenfelet az etapban legjobban teljesítő Los Angeles Gladiators. Nos, nem spoilerezném el a dolgot, –annyit viszont elárulhatok, a csapatnak nem kell a szomszédba mennie merészségért, és a könnyebb ellenfél helyett inkább arra mentek rá, hogy a közönség minél jobban szórakozzon. 

A Gladiators választása tehát a Valiant-ra esett és az elődöntőben egy vérbeli rangadót tekinthetünk majd meg, a másik ágon pedig a Dallas Fuel csap majd össze a mostanában lazulgató Excelsior-ral az alábbi időpontokban. 

  • Los Angeles Valiant vs. Los Angeles Gladiators - 22:00
  • Dallas Fuel vs. New York Excelsior - 23:30
  • TBD vs. TBD - 01:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Jó szórakozást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!