Koreában már scrimmelnek az új Symmetra-val

Koreában már scrimmelnek az új Symmetra-val

Az egyik Overwatch League kommentátor gyakorlómeccsén igencsak érdekes dolgokat csináltak a karakterrel. 

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard egy igencsak terjedelmes frissítést tett közzé az éles szervereken, aminek keretén belül elérhetővé vált az LFG és Endorsements rendszer, az átalakított Horizon Lunar Colony, illetve a Symmetra rework is. Ha kíváncsiak vagytok az újdonságok teljes listájára, az alábbi cikkünkben megtaláljátok a patch notes-t. 

A Symmetra rework megérkezett az éles szerverekre!

Sensevida | 18/06/26 20:09 Több hetes tesztidőszak után a Blizzard a ma esti frissítésben közzétette a Symmetra rework-öt az éles szervereken. Mindemellett a Patch több korábban beharangozott újítással is kedveskedik nekünk: éles a csapattárs kereső rendszer, továbbá az Endorsments funkció is, így már személyesen tudjuk értékelni a társainkat a ranked meccsek után.

Az átalakított Symmetra ugyan jelenleg még nem elérhető kompetitívben, egyes csapatok már nekiálltak scrimmelni vele. Most a koreai Overwatch League kommentátor, Kyu-hyung "YongBongTang" Hwang és csapatának egyik legutóbbi gyakorlómeccséről szeretnénk egy részletet a figyelmetekbe ajánlani, amiből megtudhatjátok, mi is vár majd ránk, ha vannak Symmetra-k a csapatban.

null

null

A második gifen egy már Oasis-en feszültek egymásnak a csapatok, ahol a kék csapat hg-ről érkezett be a pályára. 

null

null

A karakter legnagyobb erőssége egyelőre a teleport, –amivel már egész csapatokat tudunk majd eddig elérhetetlen helyekre juttatni–, az 5000 életpontos pajzs pedig csak hab a tortán. 

Nektek egyébként hogy tetszik az új Symmetra?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!