Íme a 3 legsikeresebb hős, köztük az egyik közel 60%-os győzelmi mutatóval

Íme a 3 legsikeresebb hős, köztük az egyik közel 60%-os győzelmi mutatóval

Utánanéztünk, melyik 3 hős a legsikeresebb a kompetitív játékmódban jelenleg.

A cikkben összeválogattunk 3 hőst, –melyek a jelenlegi metában megállják a helyüket–, ezáltal talán könnyebben lépcsőzhetünk velük felfele a rangsorolt létrán jelenleg. A statisztikai adatokat június 30-án gyűjtöttük az Overbuff és a Master Overwatch oldalakról, kizárólag PC-re és Competitive játékmódra szűrve, egyéb beállítások nélkül.

TORBJÖRN

Kis védekezőnk átlagos népszerűsége 0.60-0.80% között mozog, tehát elég egyértelmű, hogy nem túlzottan népszerű hős. Ezzel szemben győzelmi aránya alapján már hamarabb hívnám csatába, hiszen 51.5 - 54.33%-os mutatói igazán helytállóak. Ezzel a kis listánkon bebiztosítva a harmadik helyet saját magának.tr

Wrecking Ball az egyik legerősebb tank lehet - Megnéztük Hammond képességeit

A játék legújabb hősének képességei iszonyatosan durvának tűnnek. Úgy néz ki igaz lesz a mondás, hogy "Kicsi a bors, de erős!"

BRIGITTE

Brigitte egy igazán közkedvelt support, nem véletlenül, hiszen győzelmi mutatója 55.2 - 56.89% környékén mozog, és ez nem pusztán a szerencse műve, –hiszen a karakter képességei és jelenlegi erőssége magáért beszél. Népszerűsége 4.75 - 6.55% körüli: sokkal népszerűbb, mint Torbjörn. Így kapta Brigitte a második helyet nálunk.br

SYMMETRA

Végezetül a listánk élénk Symmetra áll, –bár népszerűségben Torbjörnhöz hasonlóan alacsony, 0.82 - 0.87%-os mutatója van–, de a győzelmi aránya 55.3%-tól megkezdve közel a 60%-ot is elérheti ha még egy picit belehúz; jelenleg 59.62% a legmagasabb kimutatott értéke.symNem csak a számok, de a hősök valós teljesítményei alapján is merjük bátran ajánlani ezeket a hősöket kezdőknek –és nem kezdőknek– egyaránt!

Kövess Minket!