Pine véleménye a privát profilokról

Pine véleménye a privát profilokról

A New York Excelsior játékosa nem feltétlenül örül az újításnak. 

Pár nappal ezelőtt a Blizzard egy igencsak terjedelmes frissítést tett közzé az éles szerveren: elérhetővé vált a Symmetra rework, az LFG és Endorsements rendszer, továbbá Horizon Lunar Colony-t is átalakították. Ha még nem jártatok azóta a játékban és kíváncsiak vagytok a patch teljes tartalmára, az alábbi cikkünkben mindent megtaláltok.

A Symmetra rework megérkezett az éles szerverekre!

Sensevida | 18/06/26 20:09 Több hetes tesztidőszak után a Blizzard a ma esti frissítésben közzétette a Symmetra rework-öt az éles szervereken. Mindemellett a Patch több korábban beharangozott újítással is kedveskedik nekünk: éles a csapattárs kereső rendszer, továbbá az Endorsments funkció is, így már személyesen tudjuk értékelni a társainkat a ranked meccsek után.

A sok átalakítás, és új rendszer mellett érkezett egy igencsak érdekes funkció, amivel már megszabhatjuk, ki lássa a karrier profilunkat. Korábban ugye pár kattintással bárki utánanézhetett annak, milyen hősökkel is játszunk, (illetve mekkora azokkal a győzelmi arányunk), most azonban a rendszer alapból elrejti a profilt, és manuálisan kell visszaállítani a korábbi állapotba. Az újítás egyébként eléggé megosztja eddig a játékosbázist: vannak olyanok, akik megváltásként élik meg, –mivel már nem kell flexelniük egy adott szerepkörre-, míg mások abszolút ellenzik a privát profilokat, mivel látják az egész árnyoldalait és veszélyeit. Mi egyelőre nem foglalnánk még állást az ügyben, inkább a New York Excelsior-os Do-hyeon "Pine" Kim véleményét ajánlanánk első körben figyelmetekbe, ami röviden tömören a következő:

Hamarosan egyébként mi is foglalkozni fogunk a privát profilokkal. Ha kíváncsiak vagytok a véleményünkre –és az összefoglaló cikkünkre–, figyeljétek az Esport1 oldalát!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!