Nem győzte meg a Ubisoft válasza a csalásokkal kapcsolatban a közösséget

Nem győzte meg a Ubisoft válasza a csalásokkal kapcsolatban a közösséget

Egyre többen panaszkodnak, –és most már a kiadó felé is intéznek kérdéseket–, egy személynek azonban adtak egy sokat nem mondó választ.

Korábban már írtunk róla, hogy bizony a Rainbow Six: Siege élete nem volt mentes a hackerektől, és a csalóktól. Sokféle módon keserítették/keserítik meg a tiszta eszközökkel játszó játékosok életet: több megoldással is előálltak, de az Ubisoft egyelőre nem intézkedett mélyrehatóan:

A közösség felszólalt a csalók ellen, az Ubisoft-tól változásokat szeretnének

Egyre többeket aggaszt, hogy szaporodnak a csalók, és hiába a BattlEye, nem képes megfékezni ezt a folyamatot.

Mikor már a BattlEye valamennyire kezdte helyrehozni a dolgokat, és úgy tűnt a Ubisoft is igyekezett tető alá hozni a frissítéseket, megint megjelentek az új generációs csalók, –akik a legpofátlanabb módon igyekeznek a játékosok idegeire menni. Nem sorolnám fel az összes új cheatet amit kitaláltak, de a régi teleportációs glitchez képest ezek a mostaniak is bizony elég frusztrálóak tudnak lenni. Ezek után pedig nem csoda, hogy egyre többen panaszkodnak, de a kiadón kívül nincs lehetőség senki máshoz fordulni. Szaporodnak a reddit bejegyzések, videósok is egyre több adást készítenek erről a problémáról, sőt vannak olyanok kis akik lelépnek és otthagyják az R6S-t. Mindenesetre a Ubisoft legalább eldurrogtatott egy közhelyet, –így most már tudjuk, hogy tisztában vannak a helyzettel:


"Elgondolkoztatok legalább a hackerek és csalálos problémáján? Elég egy igen vagy nem válasz... Igen, már beszélgetünk a szituációról."

Ne felejtsük el: régebben a Ubisoft 100 operátoros játékot tervezett az R6S-ből, de a jelenleg is fennálló hibák miatt –több esetben egy karakter valamely adottságából fakad a glitch– vajon továbbra is adnák ki az újakat, mintha mi sem történt volna?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!