Három magyar versenyzővel indul a Hearthstone Championship Tour olaszországi versenye!

PenhaDani, dropdead és zBZRWx is képviseli hazánkat a nemzetközi mezőnyben. A magyarok paklijai –és minden egyéb információ– a cikkben!

A következő nemzetközi Hearthstone versenyhez Olaszországig kell utaznunk, hiszen a Hearthstone Championship Tour Varesebe érkezik július 6.-án! Három magyar versenyzőnek (Zylex Esports PenhaDani, Zylex Esports dropdead (OneTrickPwny) és Team Plague zBZRWx (cLassiC)) is szurkolhattok, –szóval ne tervezzetek más programot a hétvégére!

A HCT pontok gyűjtögetése egy nehéz, izzadságos és költséges feladat; hiszen vagy minden hónapban a high legend helyezést kell grindeolni –időt és energiát nem kímélve, akár több szerveren is–, vagy a különböző nagyobb versenyekre kell elutazni, és ott jó helyezést elérni. PenhaDani legutóbb Svédországban járt a 2018-as DreamHack Summeren, –ahonnan egy fantasztikus 2. helyezéssel, rengeteg élménnyel és nyereménnyel térhetett haza. Ez a pozitív példa lebeghet most is a magyar mesekártyások szeme előtt, hiszen minden esélyük megvan arra, hogy hasonlóan szép eredményekkel zárják a három napos eseményt.

Külön érdekesség, hogy a deckek leadásakor 14 (!) játékos az Even Paladin paklijába beletette a Call to Armsot, ami már két hónapja a nerfek áldozatává vált és 4 mana helyett 5 manába kerül. Mivel a játékosok nagy része nem módosította a paklijait azóta sem, így várhatóan ők nem is vesznek részt a versenyen!

A magyar játékosok lineupja eltérő ugyan, de remélhetőleg mindegyikőjük megbirkózik majd a Conquest formátummal, és elegendő győzelemmel zárják majd a svájci kört. Utána az egyenes kieséses szakaszban már lehet kicsit bízni a szerencsében is, és akkor összejöhet a várva várt újabb magyar siker!

PenhaDani paklijai

dropdead paklijai

zBZRWx paklijai

A közvetítés július 6.-án 13:00-tól kezdődik majd a Blizzard hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján. Az összes nevezett játékos lineupját megtalálhatjátok, ha ide kattintotok!

A díjazás kiemelkedő: összesen 25000 dollárt és 191 HCT pontot osztanak szét a legjobbak között!

Csatlakozzatok a többi nézőhöz és szurkoljunk együtt PenhaDaninak, dropdeadnek és zBZRWx-nek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!