Hanzo tippek minden hős ellen

Hanzo tippek minden hős ellen

KarQ vendégoktatója ezúttal Mangachu-volt a NYXL Academy-ből.

Az edukációs tartalmakkal foglalkozó KarQ legismertebb videósorozatában tippeket ad a játékosbázisnak az Overwatch hőseihez. Általában profi játékosok vannak ebben segítségére, akik nagyon szívesen adják át tudásukat.  Legutóbb Moira-hoz kaptunk egy igencsak tartalmas oktatóvideót, –ha esetleg lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok azt pótolni.

Moira tippek és trükkök minden hős ellen

KarQ ezúttal a rendkívül megosztó őrült tudóshoz adott tanácsokat.

A sorozat legújabb darabjában a manapság rendkívül népszerű és hatékony Hanzo-hoz kaptunk néhány különösen hasznos tippet, a vendégelőadó pedig nem kisebb személyiség, mint a New York Excelsior Academy csapatában játszó  Liam "Mangachu" Campbell. Amint megszokhattátok, most is egy általános tippet kapunk, ami ezúttal az ultimate használatra vonatkozik. Mangachu szerint a legtöbb játékos alapvetően arra vár, hogy az ellenfél csapata összetömörüljön, és a Dragonstrike segítségével egy hatalmas Team Kill-t lehessen összehozni. Azonban néha elég az is, ha csak zónázunk a képességgel, és csak egy két ellenfelet iktatunk ki vele. 

Rátérve a hősökre, D.Va mátrixának 2 másodperces időtartamát érdemes kivárni, hogy a Storm Arrows segítségével aztán kilőhessük a mekát. Orisa és Reinhardt pajzsa sok fejtörést tud okozni, de ha a sok spammel sikerült összetörnünk, két nagy hitbox-szal rendelkező bábut kapunk, amit viszonylag könnyű fejbe lőni. Roadhog-ra nem érdemes a nyilainkat pazarolni ha a Take a Breather-t használja, csupán akkor, ha kap egy Discord Orb-ot vagy a Mercy Boost-ol minket, Winston ellen pedig használjuk ki a mobilitásunkat, hogy elkerüljük a leap okozta sebzést. A Lunge képesség egyébként különösen fontos a legtöbb karakter ellen, és főleg arra kell rámennünk, hogy kiszámíthatatlanok legyünk, továbbá okosan kombináljuk a falmászással. Ha kíváncsiak vagytok a további tippekre, nézzétek meg őket az alábbi videóban. Jó tanulást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!