Az LA Gladiators Fissure nélkül is tarolt az OWL rájátszásában

Az LA Gladiators Fissure nélkül is tarolt az OWL rájátszásában

A csapat ráadásul olyan támadási taktikát mutatott King's Row-n, amit még nem láttunk profi Overwatch mérkőzésen. 

Több hetes pihenő után az Overwatch League visszatért és megkezdődtek a rájátszás negyeddöntőinek küzdelmei. Érdekes módon a mérkőzéseket már nem csak a Twitch-en, hanem Amerikában a televízióban is közvetítették, mivel az Activision Blizzard több éves szerződést kötött az ESPN, a Disney, illetve az ABC csatornákkal. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Az Overwatch League meghódítja a televíziózást is

A nemrég érkezett hírek alapján a versenysorozat az ESPN, Disney és ABC csatornákon is adásba kerül majd.

Na, de térjünk is rá a rájátszás első körének meccseire, –és lássuk az eredményeket!

Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising

A negyedik etap mérkőzései alapján a Philadelphia számított a meccs esélyesének. Nos a találkozó első pályáját meg is nyerte a Fusion, Oasis-en viszont már tarolt az Uprising és a találkozó kétesélyessé vált. Eichenwalde hatalmas izgalmakat hozott és a Philadelphia győzelme csupán centiken múlt, Volskaya-n pedig szintén a narancssárgák győzelmét hozta. Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising:3-1.

London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators

A széria első pályája Junkertown volt, ahol már megmutatkozott, hogy a Spitfire nemfeltétlenül van a legjobb formában. A koreaiak ugyan behúzták Lijiang Tower első helyszínét, gyengeségük a további két körben ismét megmutatkozott és a Gladiators szinte átgázolt rajtuk, elhúzva 2-0-ra. A meccs harmadik helyszíne King's Row volt, ahol a Los Angeles már semmit nem bízott a véletlenre és egy kiváló védekezés után könnyedén tolták el a payload-ot a pontra, megnyerve ezzel a találkozót. London Spitfire vs. Los Angeles Gladiators: 0-3.

Érdekesség, hogy a Gladiators zseniális taktikai húzással foglalta be King's Row első pontját, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni.

 A rájátszás következő fordulóját holnap éjjel rendezik majd, közép európai idő szerint az alábbi időpontokban:

  • Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising - 02:00
  • Philadelphia Fusion vs. Boston Uprising - 04:00

Az összecsapásokat az Overwatch League hivatalos Twitch csatornáján, a hivatalos honlapon vagy az MLG oldalán tudjátok követni. 

Ti mit szóltok egyébként az eredményekhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!