A Bot TI legőrültebb és legjobb jelenetei egy csokorban

A Bot TI legőrültebb és legjobb jelenetei egy csokorban

Parádés meccsek –és buggyant videók– jellemezték a BTS botoknak szánt világbajnokságát. Egy biztos: ilyen jól a TI előtt rég szórakozott a közösség.

Elképesztő számú meccset játszattak le a Botokkal a külön nekik rendezett The International keretein belül, végül azonban csak egyetlen hős maradhatott. Nem árulok zsákbamacskát, ha elárulom az Elder Titan végső győzelmét. A felsőági döntőben még kikapott az Abaddontól, aztán visszaverekedte magát a Phoenix ellen és 2-1-re legyőzte a sötét lovast. Az első Bot TI végeredménye:

Nézzük meg, hogy melyek voltak a legészvesztőbb jelenetei a fő eseménynek!

Amikor azt mondom, hogy a Bristleback és a Warlock közötti összecsapás lassú és fájdalmas volt, akkor ezt tényleg így gondolom. Egy hajszálon múlt, hogy melyikük húzza be az első kört. Mikor már az ember azt hitte, hogy megvan a győztes, –egy varázslat mégis mindent megváltoztathatott:

Pugna Nether Ward-ja és Kunkka Ghost Ship-je is bizonyította már a játékban, hogy nyerő lehet. Na de mi a helyzet, ha szembe találkoznak egymással?:

Mi történik, ha sebzéscsökkentés kerül szembe egy másik sebzéscsökkentéssel? Ez a pofozkodás csak egy hajszálon múlott az Underlord és Kunkka között:

Spirit Breakert ilyen csúnyán még nem szedtek szét: egy mozdulattal pokolba küldte a Legion Commanderekből álló alakulat a tehéncsordát:

Sajnos Enigmának nem volt esélye Phoenix mobilitásával szemben. Ez a klip a felső-ágon történt mérkőzésükből származik, de az Enigmát végül az alsó-ágon is felperzselte a Phoenix:

Ha már a Beyond the Summit minőségi műsoráról beszélünk, akkor nem hagyhatom ki a The International-on látható játékos profil ismertető alapján elkészült videót sem, melyet most Enigmával a főszerepben készítettek el. Rég láttam ekkora baromságot, a szó lehető legjobb értelemben véve:

A záró ceremónia pedig nem különben őrültre sikeredetett, jó szórakozást hozzá:

Nektek hogy tetszett a verseny?

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!