Friss infók az Ubitól: Update a bannokkal kapcsolatban és Mira szett is érkezik

Friss infók az Ubitól: Update a bannokkal kapcsolatban és Mira szett is érkezik

A kiadó nagyon eltökélt, hogy megtisztítsa a játékát a nem kívánatos személyektől és egy sokkal élvezhetőbb közeget szeretnének teremteni ezáltal.

Két héttel ezelőtt a Ubisoft már tájékoztatta arról a rajongókat, hogy a július 16-án kezdődő héten az első ban hullámban mintegy 600 felhasználói fiókot tiltanak le.

Érkezik a csalók által boostolt játékosok első banhulláma

Mint a legtöbb online játékban, úgy az R6S-ben is folyamatos harcot jelent a csalókkal való küzdelem.

Mint kiderült a tiltások első hulláma végül a következő update részeként érkezik július 24-én. A rendszert folyamatosan monitorozzák, egy végső teszt pedig a Technical Test Serveren lesz július 18-án.

A Ubisoft munkatársa szerint a céljuk az volt, hogy az ilyen jellegű bannokról szóló egyedi tájékoztatást is beillesszék a játékba. Úgy gondolták, hogy "a játékos tiltásra került a toxikus viselkedésért" nem volt elegendő, mivel ezeknek a játékosoknak a magatartása túlzottan is negatív volt vagy szimplán csaltak. Éppen ezért új üzenetet hoztak létre, ami viszont új frissítést is igényel, és így minden nyelvre le tudják fordítani.

Azok a játékosok, akiket egy csaló boostol és emiatt tiltanak, a következő üzenettel találkoznak majd:

"Player was banned for being boosted by a cheater"

Továbbra is nyomon követik és hozzáadják azokat a fiókokat, melyek a fentebbi kritériumoknak eleget tesznek. Éppen ezért az első ban hullám nagyobb lesz, mint az eredetileg tervezték. A Ubisoft csalásellenes erőfeszítéseiről egyébként legkésőbb július 27-ig további információkat is fogunk kapni a hivatalos forrás szerint.

A jó hír mellé jöjjön rögtön még egy, ugyanis Mira is kap egy új szettet, melyet most 23%-al olcsóbban vásárolhatunk meg Bundle-ben:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!