Bemutatjuk a leggyorsabb Jhint, akit valaha láttatok - videó

Jhin nem éppen a meta része, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne vele szórakozni.

Mit lehet kezdeni egy olyan karakterrel, akit egyszerűen nem lehet utolérni? A válasz jó eséllyel az, hogy semmit. Waffle Jr már korábban felfedezte ezt a "taktikát", a trükk nagyon egyszerű, Jhin passzívja ugyanis nem csak hogy minden támadási sebességet és kritikus találati esélyt átalakít AD-vá, de a támadási sebessége minden kritikus találatnál is fontos.

Újra itt a nyár a szurdokban, íme az új Pool Party skinek! - videó

Tegnap még csak egy rövid teasert kaptunk az új skinekről, most viszont már in game is láthatjuk őket, teljes kinézetbemutatóval együtt.

Ez határozza meg ugyanis azt, hogy az alap 10% mellé mennyi mozgási sebességet kap. Minél nagyobb a támadási sebesség, annál gyorsabban fogunk futni. A negyedik lövés mindig kritikus, ám pár tárgy vétele után könnyen el lehet érni a 100%-ot is. Igaz így nem fogunk a lehető legtöbbet sebezni a passzív ellenére sem. De az a mozgási sebesség amit ebből kapunk garantálja, hogy élő ember el ne kapjon minket a pályán. Főleg ha megtanulunk ilyen gyorsan mozogni. A buildet tekintve ehhez a játékhoz az alkotó a három darab Phantom Dancer-re, egy Rapidfire Cannonre, Berserker's Greaves-re és egy Trinity Force-ra esküszik. A három Phantom elég kritikus találati esélyt és mozgási sebességet ad, a Rapidfire úgyszintén, illetve nagyobb lőtávot, a Trinity Force pedig amúgy is mozgási sebességet ad minden találat után. 

Ezt még lehet kicsit turbózni egy Ghosttal, –illetve rúnák terén a Fleet Footworkkel–, de ha igazán nagy jampik akarunk lenni, akkor akár a Lethal Tempo is játszik, ami még tovább növeli a támadási sebességünket, –vagyis jelen esetben a futási sebességünket. Komoly tétmeccsre semmiképpen sem ajánljuk, mivel nem a leghasznosabb, de ha haverokkal akartok egyet szórakozni, arra maximálisan alkalmas. És hogy mégis mire képes ez a Jhin? Arról tegyen inkább tanúbizonyságot az alábbi videó. Egyes esetekben a Ghost, illetve Lulu segítségével még az 1400-as mozgási sebességet is el tudja érni, ilyenkor pedig tényleg nincs senki, aki a nyomába ered. Még a bázison belül is köröket ver a többiekre, akik maximum próbálkoznak az elkapásával.

Ti milyen őrült buildeket ismertek még?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!