Megjött az új kincsesláda és szépen megdobta a TI8 nyereményalapját

Megjött az új kincsesláda és szépen megdobta a TI8 nyereményalapját

Van pár remekül kinéző szett benne, hozzájuk tartozó új effektet azonban sajnos nem kaptunk.

A Valve bemutatta az új Collector's Cache második verzióját, amely a Battle Pass tulajdonosok számára elérhető egészen a The International 2018 végéig. Az új gyűjtői kiadást a BP-vel rendelkezők 1,99 dollárért szerezhetik be.

Az új csomagban tizenegy új egyedi Dota 2 skin található tartalmaz, valamint további három ritka is belekerült az ínyencek és a szerencsések számára. Azok a játékosok, akik tizenegy ilyen kincsesládát kinyitnak, automatikusan megkapnak mellé még 21 Battle Pass szintet is.

Elvileg minél többet bont ki valaki, annál nagyobb esélye lesz a ritkébb szettek begyűtésére is, emellett pedig ne felejtsük el, hogy a vásárlások egy része a The International 8 összdíjazásában landol. A Collector's Cache II ajándékozható, illetve 2000 BP pontért betörhető, ráadásul az Ultra Rare skin eladható a Steam piacon.

Egyébként a csütörtökön érkezett új kincsek elég szépen megdobták a TI8 nyereményalapját, ugyanis a 20.5 milliós összeg nagyjából 700 ezerrel nőtt, így sikerült átlépni a 21 milliós határt is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!