A London Spitfire nyerte az Overwatch League döntőjének első körét

A London Spitfire nyerte az Overwatch League döntőjének első körét

A visszavágó pedig közép-európai idő szerint este 22:00-kor kezdődik.

Annak ellenére, hogy az Overwatch League első szezonja még nem ért véget, a Blizzard már azon dolgozik a kulisszák mögött, hogy a Season 2-ős új csapatokat leszervezze. Nos, tegnap érkezett is egy érdekes hír az ESPN oldalától, miszerint Párizs és Guangzhou máris bevásárolta magát a második szezonba. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, olvassátok el az alábbi cikkünket. 

Az ESPN értesülései szerint Párizs és Guangzhou bevásárolta magát az Overwatch League-be

A híresztelések alapján pedig az európai befektető nem más, mint Olympique de Marseilles foci csapat.

Na de hagyjuk most a jövőt, és térjünk rá a hétvége eseményeire, -ugyanis most tartják az Overwatch League Grand Finals-t, ahol a Philadelphia Fusion és a London Spitfire mérkőzik meg az 1 millió dolláros fődíjért. A tegnap éjszakai első Bo5 rendkívül izgalmasra sikerült: nézzük is meg az eredményeket!

Philadelphia Fusion vs. London Spitfire

Az egymás elleni eredményeket tekintve a Philly állt nyerésre, mivel a négy korábbi találkozóból hármat sikerült megnyerniük és csak egy alkalommal kaptak ki. Persze ezek a meccsek még az alapszakaszban voltak, a Spitfire pedig azóta rengeteget fejlődött. Nos, a döntő első körének első helyszíne Dorado-volt, ahol a Fusion ugyan csak Overtime-ban tudta betolni a Payload-ot, oldalcsere után viszont remekül fogták meg a London támadását, és megszerezték a vezetést. Oasis alapvetően sokáig gyenge pontja volt a Spitfire-nek, az elmúlt pár hónapban azonban rendkívül begyakorolták a helyszínt, és két kör alatt olyan domináns teljesítményt mutattak, mint korábban még soha. 1-1-es állásnál mindenki arra számított, hogy megéljük az ötödik helyszínt is, azonban a koreaiak annyira felpörögtek, hogy lényeges időkülönbséggel nyerték Eichenwalde-t, Volskaya-n pedig ha épphogy is, de sikerült győzedelmeskedniük, -behúzva ezzel a széria első körét. Philadelphia Fusion vs. London Spitfire: 1-3

A mérkőzés visszavágója hamarosan kezdődik, -ha nem szeretnétek lemaradni róla, akkor kattintsatok az Overwatch League Twitch csatornájára.

Jó szórakozást mindenkinek!

Szerintetek a Spitfire behúzza a második kört is, vagy a Fusion-nek sikerül feltámadnia?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!