Egyetlen játékos van, aki 2 rekordot is tart a TI-ok történetében!

Egyetlen játékos van, aki 2 rekordot is tart a TI-ok történetében!

Ki gondolta volna, hogy az OG üdvöskéjének mindössze egy vb kellett, hogy két rekordot is felállítson?

Kertek alatt a The International 8. kiírása, és ilyenkor bizony érdemes visszatekinteni is egy kicsit a múltra, hiszen elképesztő eseményeknek lehettünk szemtanúi. Egy reddit user pedig rendkívül hosszadalmas és precíz munkával egy csomó adatot kigyűjtött az első TI-tól kezdve egészen az utolsóig.

Azt azért el lehet mondani, hogy évről évre egyre jobbá válnak a világbajnokságokon résztvevő játékosok, amelyet az alább közzétett lista is remekül reprezentál. Mondjuk nem kicsit meglepő, hogy a 25 rekord közül 17 a legutóbbi TI-on (2017) jött össze. Egy adat viszont nagyon régóta nem módosult már, ez pedig Luo "Ferrari_430" Feichi felejthetetlen hagyatéka: a TI2-n ugyanis 26 killt hozott össze egy meccs alatt az mTw ellen.

A listán egyébként több, mint 20 különböző pontot sorolt fel a készítője, és ha jobban megnézzük egyetlen játékos szerepel mindössze kétszer: Anatan "ana" Pham. Tavaly a leggyorsabb Battle Fury (11:24, Anti Mage) és Radiance (11:38, Alchemist) megvásárlása is az ő nevéhez fűződik. Nem semmi teljesítmény élete első világbajnokságán.

Ahogy a játékosok egyre jobbak és jobbak lesznek, bizonyos rekordok könnyen megdőlhetnek, de azért mindig lesz 1-2 statisztika, ami évekig fennmarad majd. Az olyan eredmény, mint például a "Leggyorsabb Roshan", valószínűleg nem mostanában lesz átsatírozva, -hiszen a level 1-es Rosh taktika nem igen fordul elő az utóbbi időben. De előttünk a következő TI, szóval ki tudja mit hoz a jövő, és a felsorolást elnézegetve jó néhány sornál nem az a kérdés, hogy megdől-e, hanem, hogy mikor?!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!