Szeptember legjobb játéka lehet a Shadow of the Tomb Raider

Szeptember legjobb játéka lehet a Shadow of the Tomb Raider

Össze is szedtük, hogy mi mindent érdemes tudni róla. 

Szeptemberben nem csak tantárgyakból és tankönyvekből fogunk felpakolni, hanem rengeteg ígéretes játékból is, amikkel garantáltan hosszú időre le tudjuk majd kötni magunkat. Többek közt jön ugyanis PókemberSpyro, a FIFA legújabb része, -amit most akciós áron zsebelhetsz be tőlünk-, és persze érkezik Lara Croft is, aki eddigi legmerészebb kalandját fogja átélni. Most pedig meg is nézzük, hogy mivel vár minket a Shadow of the Tomb Raider. 


Az már biztos, hogy szeptember 14-én PC-n, XBOX ONE-on, vagy PlayStation 4-en egy nem mindennapi Tomb Raider epizódot fogunk kapni, amiben kedvenc főhősnőnk élete legsötétebb óráiba nyerhetünk betekintést. Ám nem csak önjelölt dzsungelharcosként kell majd helytállnia, hanem egyúttal meg is kell valahogy állítania a maják által megjósolt világvégét

Játékosként minden eddiginél nagyobb hatásunk lesz a sztori alakulására és a fejlesztők ígérete szerint a lehető legkevesebb átvezető animációt kell majd végignéznünk, hogy mindenki inkább a feladatok teljesítésére fókuszálhasson. A történetvezetés az új részben közel sem lesz annyira lineáris mint a korábbi részek esetén, és a játékidő is kellemes lesz, ugyanis csak a sztoriküldetéseket kb. 15 óra alatt teljesíthetjük, miközben még nem szedtük össze az összegyűjthető cuccokat, valamint a mellékküldetéseket se abszolváltuk.


Külön öröm, hogy egy igazán karakteres főellenfelet fogunk kapni dr. Dominguez személyében, akinek hála Lara saját határait fogja feszegetni. Ráadásul lényegesen többet kell majd lopakodnunk, ami némileg átalakítja az eddig ismert játékmenetet. 

A látványvilágra sem lehet majd panasz, ugyanis a fejlesztők elmondása szerint minden idők legszebb Tomb Raider epizódját fogjuk megkapni, amiben az NVIDIA is a csapat segítségükre sietett. Azonban nem csak a legjobban kinéző, hanem a legnehezebb rész fog érkezni szeptember közepén, ami tele lesz a szürkeállományunk megtornáztatására alkalmas fejtörőkkel. 


A történet végigpörgetése után sem fogunk unatkozni, ugyanis ha megvásároljuk a Season Pass-t hét további kalandban lehet majd részünk és kapunk mellé egy raklapnyi új képességet, fegyvert és kozmetikai cuccot is. Ha pedig szeretnénk a lehető leghamarabb kipróbálni a játékot, rendeljük elő valamelyik változatát, hogy így 2 nappal hamarabb vághassunk bele Lara legújabb kalandjába.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!