Bajban az OrgLess: 2 játékos belső konfliktusok miatt távozik

Csupán két héttel a Paris Major előtt nem sikerült elsimítaniuk egy igen kényes kérdést, ketten pedig a távozás mellett döntöttek.

A rajongók különös dologra lettek figyelmesek a Pro League S8 legutóbbi játéknapján, ugyanis az OrgLess mérkőzésén Hungry és PARAA helyett Vale, valamint a csapat edzője Lazzo játszott. Nem is kellett sok, rögtön számos kérdést vetett fel az Siege közösségében, hogy mi lehet ennek az oka. Miután egyébként meccseltek a Supremacy ellen, -ráadásul 6-3-ra le is győzték őket-, PARAA és Hungry baljós tweeteket jelentetett meg Twitteren.

A beszámoló szerint az OrgLess-nek két ajánlata is van. Az egyik szervezet több pénzt ajánlott, azonban néhányan a csapatból nem tartják megbízhatónak őket, ráadásul körbe is kérdezősködtek a támogatóról és nem igazán kaptak pozitív visszajelzéseket. A másik esetben kevesebb suskát kapnának ugyan de egy szavahihető szponzorációról lenne szó. Korábban egyébként sültek már fel, -nem fizették ki ugyanis őket egy beígért egyesség után-, ezért inkább óvatosabban kezelték ezt a dolgot.

Ennek ellenére nem sikerült megegyezniük, hogy melyiket is válasszák végül, sőt három játékostól a távozással is fenyegetőzött (KS, Hungry és PARAA). Most úgy tűnik KS mégis marad a gárdával. Hungry és PARAA legfontosabb érvei az első szervezethez való lehető leggyorsabb csatlakozás mellett személyes problémáik voltak, amelyek megoldódtak volna, ha egy jól fizető támogató állt volna mögéjük. Mindemellett zsigerből elutasították a másik szponzor lehetőségét, ami a fennmaradó játékosokat olyan helyzetbe hozta, hogy el kellett dönteniük: KS repül vagy PARAA és Hungry lép ki (PARAA ugyanis élesen bírálta KS játékát).

Ami azonban most történik, az egyelőre nem teljesen tisztázott, hiszen PARAA későbbi posztjaiból úgy tűnik, hogy Hungry legalább a Major végéig az OrgLess-el marad. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy most, -amikor megbomlott a csapategység- vajon ugyanazok a szponzorok szerződtetnék-e még őket?! Két héttel Párizs előtt egy ilyen perpatvar miatt igen meleg lett a lábuk alatt a talaj. Ráadásul a pénteki gyatra teljesítménye után Vale aligha marad velük a Majorre. Lazzo bevallotta, hogy jelenleg rosszabb helyzetben vannak, mint eddig bármikor, és valószínűleg további változások is lesznek náluk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!