Atlanta és Guangzhou hivatalosan is csatlakozott az Overwatch League-hez

Atlanta és Guangzhou hivatalosan is csatlakozott az Overwatch League-hez

A két városon kívül már csak négy helyszín bejelentésére várunk. 

Még egy hét sem telt el az Overwatch League első szezonjának döntője óta, máris olyan hírek érkeztek az ESPN oldalától, hogy Párizs, Guangzhou és Atlanta bevásárolta magát a következő szezonba. Ezeket az értesüléseket természetesen első körben nem erősítette meg a Blizzard, a minap azonban hivatalosan is bejelentették Atlanta és Guangzhou csatlakozását a versenysorozathoz. 

Overwatch League on Twitter

Atlanta and Guangzhou are joining us for #OWL2019! Welcome! https://t.co/EYVckiUKyA

A bejelentés kapcsán megszólalt az Activision Blizzard E-sport Ligákért felelős biztosa, Pete Vlastelica is és az alábbiakat nyilatkozta.

"Miután sokkoltuk a rajongókat a Barclays Center-i Grand Finals-szal, izgatottan vágunk bele az Overwatch League kiterjesztésére a következő szezonban. Első lépésként örömmel köszöntjük Atlanta és Guangzhou városát a tulajdonosok közt és biztosak vagyunk benne, hogy mindkét régióban rengeteg rajongót fognak bevonzani a 2019-es szezonban."

A bevásárlási árról ugyan nem érkezett hivatalos információ, viszont ha hinni lehet az ESPN forrásainak, (márpedig az oldal forrásai feltűnően tájékozottak) akkor 30 és 60 millió dollár között fizettek a befektetők a ligába való belépésért. A versenysorozat egyébként előreláthatólag még négy csapatot fog bejelenteni az elkövetkezendő pár hétben: az egyik nagy valószínűséggel Párizs-ban és egy másik európai nagyvárosban, továbbá Ázsiában, illetve szintén Észak-Amerikában lesz. 

Ti mit gondoltok egyébként, több csapattal izgalmasabbá válthatnak az Overwatch League mérkőzései?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!