Az ESPN információi alapján Atlanta a következő város, ami csatlakozik majd az Overwatch League-hez

Az ESPN információi alapján Atlanta a következő város, ami csatlakozik majd az Overwatch League-hez

Ezzel megvan a harmadik új helyszín is a második szezonra. 

Az Overwatch League első szezonja ugyan csak ezen a hétvégén ért véget, a Blizzard máris a Season 2 előkészületein dolgozik. Pár hónapja például az Activision Blizzard Esport ligákért felelős biztosa, Pete Vlastelica úgy nyilatkozott egy német gazdasági lapnak, hogy hat új csapatot szeretnének a versenysorozatba. Nos, a stúdió erőfeszítései máris gyümölcsözőek, mivel az ESPN értesülései alapján Párizs és a kínai Guangzhou is bevásárolta magát az Overwatch League második szezonjába. 

Az ESPN értesülései szerint Párizs és Guangzhou bevásárolta magát az Overwatch League-be

A híresztelések alapján pedig az európai befektető nem más, mint Olympique de Marseilles foci csapat.

Alig egy nappal az oldal jelentése után érkezett még egy érdekes hír, ugyanis iparági források szerint a Georgia-i Cox Enterprises is szeretne egy szeletet a tortából, és jelenleg véglegesítik az Atlantai helyszín megvásárlásáról szóló szerződést. Természetesen mindezt még egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg, viszont ahogy korábban már említettem, Jacob Wolf az egyik legjobb riporter az ESPN e-sport részlegén és megbízhatósága túlzás nélkül 100%.

Jacob Wolf on Twitter

Sources: @overwatchleague have sold an Atlanta slot to a finance group funded by Georgia-based conglomerate Cox Enterprises https://t.co/XnrF9A0roQ

Atlanta mellett valószínűleg hamarosan bejelentenek majd egy másik Észak-Amerikai helyszínt is, a továbbá Európában és Ázsiában is van még 1-1 kiadó hely. A liga tovább növekedésének szempontjából egyébként a hétvégi Grand Finals rendkívül jól sikerült, -mivel a New York-i Barclays Center tele volt nézőkkel-, továbbá a közvetítést is rengetegen figyelték a Twitch-en, illetve az ESPN és Disney televíziós csatornákon. Ha esetleg lemaradtatok volna a meccsekről, akkor az alábbi cikkünkben tudjátok azokat visszanézni. 

A London Spitfire lett az Overwatch League első szezonjának bajnoka!

A csapat ezzel örök dicsőséget és 1 millió dollárt vihetett haza.

Szerintetek amúgy melyik földrész adja majd a következő várost az Overwatch League-be?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!