Seagull búcsút intett az Overwatch League-nek

A játékos abbahagyja profi karrierjét, és a streamelésre szeretne koncentrálni.

Annak ellenére, hogy az Overwatch League első szezonja alig két hete ért véget, a csapatok máris elindították a felkészülést a jövőre induló Season 2-re. A Boston Uprising és a Miami Mayhem például nyílt válogatókat tart, a Dallas Fuel pedig új segédedzőket igazolt, egyikük pedig nem kisebb személyiség, mint Justin "Jayne" Conroy, –aki jelenleg az egyik legjobb elemző a profi szférában.

A kanadai válogatott edzőjével erősít a Dallas Fuel az Overwatch League második szezonjára

Jayne mellett továbbá Tikatee érkezik még segédedzői pozícióba a csapathoz.

A pozitív dolgok mellett sajnos azonban vannak negatívumok is: Brandon "Seagull" Larned a Dallas Fuelből tegnap este bejelentette, hogy visszavonul a profi Overwatch-tól és inkább a streamer karrierjét szeretné építeni. Nem ez az első eset egyébként, hogy Seagull felhagy a játék profi részével és inkább a rajongóit választja, azonban most úgy tűnik, hogy igencsak komolyan gondolja. Elmondása alapján az elmúlt pár évben csak hitegette magát, hogy meg tudja találni a streamelés és a csapatozás közti egyensúlyt, azonban egy idő után rá kellett jönnie, hogy a mindennapos gyakorlás mellett egyszerűen képtelen leülni még közvetíteni is, amivel szerinte cserben hagyta a több ezer rajongóját és a közösséget, ami lehetővé tette az idáig történő eljutását. 

Brandon Larned on Twitter

I am no longer a professional OW player. Returning to full-time streaming starting today.

Nemsokkal a játékos tweetje után a Dallas Fuel is kiadott egy közleményt, amiben megerősítették, hogy sokak kedvenc madara elhagyja a fészket és új égtáj felé veszi az útját. Természetesen a csapat és a játékosok minden jót kívántak neki, ráadásul a vezetőedző, Aaron "Aero" Atkins hozzátette, hogy bármikor visszavárja a játékost.

Dallas Fuel on Twitter

We'd like to thank @A_Seagull for his time with the Dallas Fuel as he announces his retirement from pro Overwatch to focus on streaming and his community. We salute his impact on the league and game as a whole. ????️ Details: https://t.co/PqbTNsHtHZ https://t.co/6ub2ixnhGw

Érdekesség, hogy a játékost valószínűleg már az All-Star hétvége során sem fogjuk majd a képernyőn látni, mivel elmondása alapján egyéb teendői lesznek abban az időszakban. 

Szerintetek egyébként jól döntött Seagull?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!