"Brigitte-et azt teszi igazi hőssé, hogy csatlakozott Reinhardt-hoz és Torbjörn-höz" - Matilda Smedius

A fiatal színésznő és az általa megszemélyesített Brigitte között rengeteg hasonlóság van. 

Az Overwatch hősök szinkronszínészei hatalmas népszerűségnek örvendenek a játékosbázis körében, mivel igencsak aktívak a közösségben, –ráadásul látszik rajtuk, hogy rendkívül élvezik a munkájukat és iszonyat jó fejek. Ez alól a Brigitte-et életre keltő Matilda Smedius sem kivétel és annak ellenére, hogy nem rég óta tagja a családnak, sikerült beilleszkednie és elfogadnia a a világhírnevet. 

"Épp valami hasonlót olvastam fel, hogy 'Escort the payload!', amikor rájöttem és teljesen kiakadtam" - Matilda Smedius interjú

Sensevida | 18/03/26 18:03 Előző héten a Blizzard végre-valahára közzétette Brigitte-et az éles szervereken és így már a játékosbázis többsége is kipróbálhatta, mit is tud a csatatéren. A prezentálást úgy toldotta meg a stúdió, hogy egy QnA keretein belül megválaszolták a rajongók legjobb kérdéseit a karakter háttértörténetéről.

Nos a Blizzard úgy gondolta, Matilda nagyobb rivaldafényt érdemelne –úgyhogy nemrég leforgattak vele egy videót arról, milyen is volt csatlakozni az Overwatch gárdához. A felvételekből például kiderül, hogy a színésznőnek alapvetően az öccse mutatta be a játékot és Brigitte megjelenése előtt leginkább Pharah-val játszott. Ezen kívül Matilda arról is beszél, hogy mennyi hasonlóság van közte és a karakter között, továbbá kitér arra is, szerinte mi teszi Brigitte-et igazi hőssé az Overwatch világában. Többet nem is szeretnék spoilerezni, inkább tekintsétek meg a videót.

Jó szórakozást!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!