Az Over.gg szerint Toronto is beszáll az Overwatch League-be

Az Over.gg szerint Toronto is beszáll az Overwatch League-be

Ezzel már négyre nőtt a feltételezhető új csapatok száma a versenysorozat második szezonjára. 

Az Overwatch League első szezonja ugyan csak néhány hete ért véget és augusztus végén még vár ránk egy All-Star hétvége is, –a Blizzard már nagyban dolgozik a Season 2 előkészítésén. Ennek eredményeként pár napja hivatalosan is bejelentették, hogy a Atlanta és a kínai Guangzhou hivatalosan is csatlakozik majd a versenysorozathoz. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, azokat az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni.

Atlanta és Guangzhou hivatalosan is csatlakozott az Overwatch League-hez

A két városon kívül már csak négy helyszín bejelentésére várunk.

Nos, nemrég újabb érdekes hírek érkeztek, ugyanis az Over.gg oldala iparági forrásokra azt jelentette, hogy hamarosan a kanadai Toronto városai is beszáll majd az Overwatch League-be. A befektető kilétéről sajnos nem érkezett információ, viszont a csapat felépítéséért és menedzseléséért a több más e-sport játékban is jelen lévő Splyce szervezet lesz a felelős.

over.gg on Twitter

According to sources, one of next season's expansion franchises will be in Toronto. Sources expect Splyce to be involved with the management of the team, although ownership of the team is unknown. https://t.co/pzpOMsKrIz

A Blizzard természetesen nem erősítette meg a hírt, viszont az over.gg egy különösen megbízható oldalnak számít, mivel a tulajdonosa a San Francisco Shock elemzője, Harsha Bandi. A torontói helyszín amúgy logikus választás lenne a Blizzard-tól, mivel Kanadában igencsak számottevő az Overwatch közösség, továbbá az országnak olyan kiváló játékosai vannak, mint például Brady "Agilities" Girardi, Chris "Bani" Benell, Lane "Surefour" Roberts vagy a rendkívül megosztó Félix "xQc" Lengyel, ráadásul rengeteg Contenders-ben szereplő profijuk van, akiknek a teljes listáját ezen a linken tudjátok megnézni. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!