Hamarosan elkezdhet zsugorodni az égbolt óriási repedése

Hamarosan elkezdhet zsugorodni az égbolt óriási repedése

Érkezik hamarosan a játék ominózus hetedik hete, –talán felpöröghet végre a háttértörténet?

A Fortnite ötödik szezonját zseniális marketinggel promózta az Epic Games, ám a jelenlegi helyzetet kényelmes langyos víznek lehetne leírni. A szokásos módon érkeznek az újítások a játékba, –ám a háttértörténet egy tapodtat sem halad előre, hiába telnek-múlnak a hetek. A negyedik szezonban folyamatosan volt min pörögni; a Visitor körül például hétről hétre olvadt le a meteor, míg nem elérkeztünk a 7. héthez, amikor igazán beindultak az események.

Nagyon lelassult a Fortnite történetvezetése

Már egy hónap eltelt a szezonból mégis alig történik valami, –lehet, hogy a hetedik hétre tartogat mindent az Epic?

Jelenleg nem igazán történik semmi; a Road Trip töltőképernyők sem túl beszédesek, csupán Drift és az ő barátainak kalandjait figyelhetjük meg azzal a kivétellel, hogy Drift ruhája folyamatosan fejlődik a képeken. Most azonban egy adatbányász előtúrta, hogy a repedések augusztus 21-éig zsugorodhatnak, –lehet hogy ezen a napon végleg el is tűnnek. A folyamat az adatok alapján augusztus 7-én indult, és 21-én befejeződik, ami pontosan jövőhét kedd, amikorra a következő nagy frissítést várjuk.
A következő képeken az elvileg beindult folyamatot láthatjuk, az első kép augusztus 11 előtt, a másik utána készült.

A bányászoknak azt is sikerült kideríteniük, hogy várhatóan hogyan fest majd az égbolt a későbbiekben. A következő látvány majd augusztus 18-án tárulhat a szemünk elé!

Ez csupán három nappal marad el a folyamat végétől; könnyen elképzelhető, hogy a repedések ekkor végleg eltűnnek majd, és a v5.30-as patch beindítja ismét a háttértörténetet. Természetesen ez mind csak spekuláció, ám igen szilárd lábakon nyugszik, az FNBR Leaks a Heavy Snipert is ki tudta próbálni mielőtt még egyáltalán hivatalosan bejelentették.

Nagyon reméljük, hogy a hetedik hét felrázza majd a történéseket, és ismét valamilyen izgalmas folytatással lep meg minket az Epic Games!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!