Symmetra tippek és trükkök minden hős ellen

Symmetra tippek és trükkök minden hős ellen

KarQ segítőtársa ezúttal kisebb meglepetésre a rendkívül megosztó személyiségű Stevooo. 

Az edukációs tartalmakkal foglalkozó KarQ tavaly indult videósorozatában tippeket és trükköket ad az Overwatch karaktereihez, általában profi játékosok segítségével. A széria legutóbbi darabjában az idősebbik Shimada testvérhez, azaz Hanzo-hoz kaptunk jó tanácsokat a kanadai válogatott Liam "Mangachu" Campbell közreműködésével. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, de szeretnétek fejlődni a karakterrel, az alábbi cikkünkben megtaláljátok a videót. 

Hanzo tippek minden hős ellen

KarQ vendégoktatója ezúttal Mangachu-volt a NYXL Academy-ből.

Nos, a széria legújabb részében KarQ a nemrég átalakított Symmetra-t vette nagyító alá, az epizód vendégszereplője pedig érdekes módon a rendkívül rossz hírnévnek örvendő ladder OTP, vagyis Stevooo.  Most joggal kérdezhetitek, miért pont egy ilyen megosztó személyiségű játékos vesz részt az edukációs projektben? Nos, attól függetlenül, hogy Stevoo már túl van egy két kitiltáson a számtalan általa elkövetett kihágás és szabálysértés miatt, általánosságban kijelenthető, hogy a világ talán legtapasztaltabb és legügyesebb Symmetra játékosa, –tippjeit tehát érdemes megfogadni. Na de vágjunk is bele!

Ahogy a korábbi epizódokban is megszokhattátok, most is egy általános tippet kapunk, ami a karakter játékstílusára vonatkozik. Az új Symmetra alapvetően az agresszív támadásban a legjobb az átalakított teleporter miatt, azonban a sikerhez feltétlenül szükséges a jó kommunikáció és a csapattal való együttműködés. Stevooo mindemellett hozzáteszi, hogy az esetek nagy többségében inkább használjuk a másodlagos tüzelést, mivel így több sebzést tudunk kiosztani. D.Va páncélját például a labdákkal érdemes leolvasztani, utána viszont váltani kell, mivel a bal klikket nem tudja elnyelni a mátrixszal. A pajzsok egyébként újratöltik a fegyverünket, –szóval az ezzel rendelkező tanok, mint például Orisa, Zarya, vagy Reinhardt, plusz Winston remekül használható az erőforrásaink újratöltésére. A teleportban lévő potenciálról már beszéltünk, de a képességet nem csak támadásra, hanem védekezésre és menekülésre is használhatjuk, az egész csapatot meg tudjuk például menteni vele egy D.Va bombától, Genji Blade-től, vagy mondjuk Junkrat keréktől. Az ultimate használatnak is megvan a szépsége: ultikat blokkolhatunk vele, de akár Lúcio gyógyító auráját vagy a Zen Tanscendence-t is. A tippek teljes listáját nem lőném le, ha kíváncsiak vagytok rájuk, nézzétek meg az alábbi videót. Jó tanulást!

Nektek egyébként sikerült már megbarátkoznotok az átalakított Symmetra-val?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!