Profi ikerpárral robban be a Fortnite e-sportba a Renegades

Profi ikerpárral robban be a Fortnite e-sportba a Renegades

A több játékban utazó szervezet is felül a 100 millió dolláros hypevonatra!

Amióta az Epic Games bejelentette, hogy 100 millió dollárt különítenek el a Fortnite e-sport 2018-as és 2019 évére, azóta voltaképp a földből nőnek ki a profi Fortnite squadok. A sorba számos nagy organizáció is beállt már; lassan már alig találni olyan világszerte ismert e-sport szervezetet, akiknek ne lenne Fortnite csapata is.

Már közel 20 szervezet rendelkezik profi Fortnite csapattal

Heldeus | 18/07/08 17:56 A Fortnite e-sport mint olyan, még nem teljesen létezik. Egyelőre az Epic Games is csak próbálgatja az irányt, hogy merre lenne jó elindulni. Hivatalos, Epic Games által szervezett és támogatott Fortnite kupát nagyon keveset láthattunk egyelőre, hiszen egy battle royale játékot e-sporttá alakítani nem egyszerű dolog.

Ebbe a sorba áll be most a Renegades is, akiknek korábban megfordultak a League of Legends terén is, CS:GO gárdájuk pedig a rendszeres résztvevője a profi tornáknak. A szervezethez négy játékos, köztük egy ikerpár is érkezik, név szerint:

Az alkalomhoz természetesen egy rövid videót is készítettek, amin a játékosaik néhány szép pillanatát tekinthetjük meg. Némelyik felvétel bőven nem mai, hiszen pillanatok alatt váltogatják a két Pump Shotgunt.

Kíváncsian várjuk, hogy a srácok milyen eredményeket érnek majd el ezen a területen. Olyan nevekkel is szembenézhetnek majd, mint a Virtus.Pro és a Rogue, –akik szintén pár hete indították el a Fortnite csapatukat!

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!