Yanet García után a CoD legnagyobb versenyét is elvesztette Censor

Yanet García után a CoD legnagyobb versenyét is elvesztette Censor

Nem járt sikerrel a tornán, amiért nemrégiben a szerelmet is feláldozta.

Valószínűleg még mindenki emlékszik Censorra és volt barátnőjére, hiszen körülbelül egy hónappal ezelőtt még a legnagyobb híroldalak is foglalkoztak a témával, mivel a profi e-sportoló úgy döntött, hogy elhagyja a barátnőjét, hogy jobban rákoncentrálhasson a CoD-ra.

Szakítanál Yanet Garcia-val egy profi e-sport karrierért? Censor megtette

A Complexity Gaming játékosa videóban magyarázkodik arról, hogy miért választotta inkább a Black Ops 4-et, mint a szupermodell barátnőjét.

Természetesen ez elsőre nevetségesen hangzik, de egy idő után jó pár részlet kiderült a szakításról, –ami valószínűleg be se került volna a hírekbe, ha a barátnő nem Mexikó egyik legsikeresebb és legszexibb műsorvezetője, Yanet García lett volna. Censor nagy szerencséjére ezután a történet kicsit le is ült, és végre hagyták nyugodtan gyakorolni őt a nagy versenyre, amit közel egy hónappal később augusztus 15 és 19 között rendeztek meg. Álmai tornája pedig végre meg is érkezett, ahol Twitterén többször is elmondta, hogy ebbe most mindent bele ad majd.

Censor csapata, a CompLexity végül nagyon gyorsan kipottyant a versenyről, hiszen először az Uniladtól, majd a Red Reserve-től is könnyen kikaptak, Censor pedig érthető módon egy kicsit feldúlt volt:

A Twitteren természetesen egyből elkezdték bombázni szerencsétlent, hogy semmi értelme nem volt otthagynia a barátnőjét, és különböző mémekkel próbálták kifigurázni.

Censor viszont nem vette a szívére a dolgot és elmondta, hogy a továbbiakban is hasonlóan keményen akar dolgozni. Egy visszatérés után pedig senki nem várhatja el tőle, hogy egyből a legjobb formáját mutassa, ezért majd jövőre megmutatja, hogy mire is képes.

Ez viszont az emberek többségét nem érdekelte, így továbbra is mémekkel bombázták Censort, aki tényleg meglepően jól viseli ezt az egészet; egyedül a verseny miatt tört össze a szíve, nem pedig Yanet miatt.

Censor valószínűleg még jó ideig hallgatja a döntését, de legvégül csak arra a következtetésre juthatunk, hogy ez az egész csak a kettőjük dolga, és bőven voltak más problémák is a kapcsolattal.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!