A San Francisco Shock megvált három játékosától

A San Francisco Shock megvált három játékosától

Habár a második szezon még hosszú hónapokra van, az átigazolási időszak kezd felpörögni. 

Az Overwatch League első szezonja csak pár hete ért véget, a csapatok máris nekiálltak felkészülni a Seson 2-re. A Boston Uprising és a Florida Mayhem például nyílt válogatókat tart, továbbá a játékospiac is mozgolódásnak indult és pár napja meg is történt az első komolyabb átigazolás, ugyanis Chan-hyung "Fissure" Baek elhagyta a Los Angeles Gladiators-t, hogy a Seoul Dynasty-ban folytassa karrierjét. 

Fissure átigazolt a Seoul Dynasty-hoz!

Uacute;gy tűnik, a Slasher által megszellőztetett pletyka igaznak bizonyult.

Nos Fissure csapatváltása csak a kezdet volt, mivel a San Francisco Shock nemrég bejelentette, hogy megváltak három játékosuktól, név szerint André “iddqd” Dahlström-tő, David “nomy” Ramirez-től, illetve Daniel “dhaK” Martínez Paz-tól. A csapat mindezt egy Twitter bejegyzésben hozta nyilvánosságra, amiben megköszönik a játékosoknak a rengeteg munkát, sok szerencsét kívánnak nekik a jövőben, ráadásul mellékeltek egy videó válogatást a trió legemlékezetesebb első szezonos pillanataiból. 

San Francisco Shock⚡ on Twitter

Today we say goodbye to three amazing players and friends, @Nomy @daitchaK @iddqd, who made history with us this year in the @overwatchleague. We can't thank them enough for everything they have done for us and wish them the best in their future endeavors. #ForeverFamily https://t.co/KcGfemll1T

A bejegyzés alatt megjelent a Shock vezérigazgatója, Andy Miller is és hozzátette, hogy azért váltak meg a három játékostól, hogy minél hamarabb tudjanak maguknak új csapatot találni, ha pedig mindez nem jönne össze, akkor mindig szívesen látják őket az alakulat Streamer csapatában. A San Francisco Shock lineupja így a következő. 

  • Andrej "babybay" Francisty 
  • Dante "Danteh" Cruz
  • Matthew "super" DeLisi
  • Nikola "sleepy" Andrews
  • Jay "sinatraa" Won
  • Andreas "Nevix" Karlsson
  • Min-ho "Architect" Park
  • Grant "moth" Espe
  • Hyo-bin "ChoiHyoBin" Choi

Az Overwatch League átigazolási időszaka egyébként Augusztus 1-én kezdődött és ez alatt az idő alatt versenysorozat játékosai szabadon tárgyalhatnak a jelenlegi és más alakulatokkal is. Szeptember 9-től az újonnan belépő csapatok számára nyílik meg a játékospiac, október 8-tól pedig minden alakulat szabadon szerződtethet szervezet nélküli játékosokat. 

Ti mit szóltok amúgy a három játékoselengedéséhez?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!