Hangulatos előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4

Hangulatos előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4

Aminek legjobban a PC játékosok fognak örülni. 

Ahogy közeledik a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenése, úgy tudunk meg egyre többet a játékról. Ugyebár kaptunk már temérdek infóhalmazzal megspékelt hivatalos bejelentést, láthattuk mozgás közben az új epizódot, leteszteltük a bétát, valamint videón is bemutatkozott a játék battle royale módja. Most pedig egy olyan előzetest kaptunk, ami megmutatja, hogy miért éri meg PC-re megvenni a legújabb Call of Duty-t.


A kicsivel több mint egy perces trailerből kiderül, hogy mindent meg fogunk kapni, ami a zavartalan játékélményhez szükséges. Teljes mértékben PC-re szabott irányítást, a szélesképernyős monitorok támogatását, 4K felbontást és akkora framerate-t, amennyit csak a rendelkezésre álló konfigunk ki tud préselni magából. 


Ráadásul tegnap egy vadiúj pályát is bemutattak, ami az Arsenal nevet viseli. A fejlesztők emellett azt is elárulták, hogy a battle royale mód bétatesztje az előrendelőknek PlayStation 4-en szeptember 10-én 19 órától fog indulni, utána pedig szeptember 14-től próbálhatják ki a PC- és az XBOX ONE-tulajdonosok. Szeptember 15-én pedig nyílttá válik a béta, így mindenkinek lehetősége lesz menni pár kört a Call of Duty Black Ops 4 játékmódjával.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!