Egy Roadshow kezdete? Új helyszínre költözik a jövő évi The International!

Egy Roadshow kezdete? Új helyszínre költözik a jövő évi The International!

Nem csak új hősöket, de új helyszínt is bejelentett a Valve a TI8 versenye alatt, ugyanis a 2019-es világbajnokság Kanada után Kínába utazik.

Nem akármilyen videóval fedték fel a TI9 helyszínét; a felvételen Sanghaj városi önkormányzatának egyik tisztviselője mesél arról milyen nagy megtiszteltetés számukra, hogy a Valve mellettük tette le a voksát, éppen ezért a rendezvény a város teljes támogatását élvezi. Nem kisebb létesítményre esett a választás, mint a Mercedes-Benz Arena, mely a Sanghaj World Expo Pudong zónájában terül el, és 18 ezer fő befogadására alkalmas.

Már Vancouverben (Kanada) is rengeteg kínai rajongó tette tiszteletét, szóval óriási tömeg és érdeklődés várható jövő nyáron a TI9 alkalmával. Hozzáteszem: idén a közönségre egy szavunk sem lehet, az a lelkesedés, szurkolás és extázis, amivel követték a meccseket egyszerűen fantasztikus atmoszférát teremtett a helyszínen, de még a képernyők előtt ülve is. 2017-ben az USA, 18-ban Kanada, jövőre pedig Kína ad tehát otthont a világ talán legnagyobb e-sport eseményének, egyesek pedig már arról spekulálnak, hogy ez roadshow eseménysorozatot vetít előre, és a vb bejárja majd az egész világot ezek után. Mindenesetre jó látni, hogy a Valve gondol a többi kontinestre.

2020-ban ti hol látnátok szívesen a rendezvényt?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!