Több mint egy tucat játékost kitettek Overwatch League-ből

Több mint egy tucat játékost kitettek Overwatch League-ből

Az Excelsior, Gladiators, Dragons, Uprising is új tehetségeket szeretne a csapatba. 

Annak ellenére, hogy alig egy hónapja tartották az Overwatch League első szezonjának döntőjét, a csapatok máris nekiálltak felkészülni a Season 2-re. Egyes alakulatok, mint például a Boston Uprising vagy a Florida Mayhem nyílt válogatókat tart, míg mások nekiálltak megválni azoktól a játékosoktól, akikkel nem szeretnének együtt dolgozni a jövőben. Legutóbb a San Francisco Shock eresztette szélnek három tagját, –ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok azokat megtekinteni. 

A San Francisco Shock megvált három játékosától

Habár a második szezon még hosszú hónapokra van, az átigazolási időszak kezd felpörögni.

Nos a Shock bejelentése után kis csend következett, azonban az elmúlt néhány napban teljesen megkergült a játékospiac és a versenysorozat csapatai sorra tették közzé a közösségi média felületeken, hogy elengedik játékosaikat. Nézzük is meg sorjában, kik is kényszerültek elhagyni az Overwatch League-et!

A lavinát a Boston Uprising indította el még pénteken, amikor megvált Woo-Yul “Kalios” Shin, Connor “Avast” Prince és Mikias “Snow” Yohannes-től.

Boston Uprising on Twitter

Boston Uprising roster update: https://t.co/FNQ89JC0TT

Ezt követően a Los Angeles dobta le a bombát a szezonkörben igazolt Ted “silkthread” Wang, a main tank Luis “iRemiix” Figueroa és a Tracer specialista Choi “Asher” Jun-sung búcsúztatásával.

Los Angeles Gladiators on Twitter

The Los Angeles Gladiators have released @iRemiix_OW, @asher_ow, and @silkthread from their contracts with the team. They have exemplified what it means to be a Gladiator and will always be remembered in our original legacy. We wish you the best of luck, friends. https://t.co/qMPAkoaRNW

Amikor már azt hittem, hogy nem jöhet több izgalom, a New York Excelsior azzal sokkolt, hogy kirúgták a main tank Song “Janus” Joon-hwa-t.

NYXL on Twitter

Today we have parted ways with Joon-hwa "Janus" Song. It was an incredible year, and we couldn't have done it without you, @januspy_. You've always been a wonderful player and teammate. We wish you the absolute best in your career!

Végül, de nem utolsó sorban ma délután sokkolta a világot a Shanghai Dragons azzal, hogy megváltak Cheng “Altering” Yage, Xu “Freefeel” Peixuan, Chen “Fiveking” Zhaoyu, Jing “Roshan” Wenhao, Liu “Xushu” Junjie, Chon “Ado” Gi-hyeon, He “Sky” Junjian, és Kim “Daemin” Dae-min-től, –ráadásul az edzői stábot is rendesen megnyirbálták.

Shanghai Dragons #TeamPacific on Twitter

The Shanghai Dragons has released Altering,Freefeel,Fiveking,Roshan,Xushu,Ado,Sky and Daemin from their contracts with the team. The entire SHD crew thank you for your dedications and contributions throughout the first season of the Overwatch League.

Ezek lettek volna tehát az elmúlt néhány nap játékos menesztései az Overwatch League-ben. Ha tippelnünk kéne, akkor a jövőhét is igencsak izgalmasan alakul, főleg úgy, hogy a Dallas Fuel vezérigazgatója arról tweetelt, hogy a jelenlegi keretből csupán hat játékost tartanak majd meg. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!