Az Anthem már a megjelenés előtt kipróbálható lesz

Az Anthem már a megjelenés előtt kipróbálható lesz

És ennek örömére újabb videókban csodálhatjuk meg a játékot.  

Egyre inkább úgy tűnik, hogy 2019 egyik nagy dobása lehet az Anthem, ami még odáig is eljuthat, hogy bekerül a BioWare remekművei közé. Az már biztos, hogy aki ki akarja próbálni a teljes játékot, az viszonylag problémamentesen teheti majd ezt meg az Origin Access Premier segítségével, –viszont most kiderült, hogy egy demóváltozatot is fog kapni a hatalmas világgal érkező akció-szerepjáték


A minap ugyanis bejelentették, hogy 2019. február 1-én érkezik az Anthem demója, amire több játékos is rávetheti a mancsát. Egyrészt azok, akik valamilyen formában előfizettek az EA vagy Origin Access szolgáltatásra, másrészt pedig azok az emberkék, akik bármelyik platformra előrendelték a játékot. 

Útközben egy vadiúj előzetest is kaptunk, ami megmutatja, hogy igazán egyedi történetmesélési technikával készülnek a BioWare munkatársai. Azt már jóideje tudjuk, hogy a sztori nem lesz túlságosan komplex, de azon dolgoznak a srácok, hogy a nagyobb átélés érdekében minél személyesebbé tehessék a történetet.


A fenti videóban pedig abba leshetünk bele, hogy pontosan milyen dialógusrendszer kap helyet az Anthem-ben. Ebből már láthatjuk, hogy olyan őrületesen sok választási lehetőségünk nem lesz, –bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem is ezen a téren várunk komplexitást a játéktól.

Emellett nemrég futott be a hír, hogy a játék fejlesztői azt szeretnék, hogy a játékosok mindannyian élvezni tudják az új, történetet érintő tartalmakat, ezért ezeket mindenki számára ingyen teszik majd elérhetővé. Ne feledjétek, hogy az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!