Az ESPN értesülései alapján hat helyett nyolc új csapat lesz az Overwatch League második szezonjában

Az ESPN értesülései alapján hat helyett nyolc új csapat lesz az Overwatch League második szezonjában

Ráadásul az új helyszínek közül három Kínában található majd. 

Az Overwatch League ugyan most holtszezonját tapossa, a versenysorozat körül az elmúlt egy hétben azonban igencsak felpezsdült az élet, ugyanis a csapatok elkezdték kitenni azokat a játékosokat, akikre már nem tartanak igényt a Season 2-re. Legutóbb például a Florida Mayhem engedte el hat tagját is, –ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünket ajánlanánk figyelmetekbe. 

Hat játékosától is megvált a Florida Mayhem

A csapat csupán három játékost szerződtetett újra az Overwatch League második szezonjára.

Nos a csapatok mellett a Blizzard sem tétlenkedik és ha emlékeztek még, pár héttel ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy Atlanta és Guangzhou csatlakozott a versenysorozathoz. Mindemellett természetesen számtalan pletyka érkezett a további helyszínekről, és az ESPN nemrég iparági forrásokra hivatkozva lehozta, hogy az előre bejelentett hat új csapat helyett nyolccal fog bővülni a liga, mivel A Brit Columbiai Vancouver és a kínai Chengdu is helyet vásárolt magának. A cikk alapján az észak-amerikai befektető nem kisebb szervezet, mint a Vancouver Canucks tulajdonosa az Aquilini Investment Group, a keleti csapaté pedig a Kína egyik legnagyobb streamer szolgáltatója, a több mint 5,5 milliárd dollárt érő Huya vállalat. Sajnos a bevásárolási árról nem érkezett hivatalos információ, viszont feltételezhető, hogy a korábban meghatározott 35-60 millió dollár között lehet az összeg. 

Jacob Wolf on Twitter

The reported eight final new cities for @overwatchleague season two are: - Atlanta - Washington, D.C. - Toronto - Vancouver, British Columbia - Paris - Guangzhou, China - Hangzhou, China - Chengdu, China

Habár az ESPN információit nem erősítette meg egyik fél sem, Jacob Wolf megbízhatósága erősen konvergál a 100%-hoz, –szóval akár készpénznek is vehetjük, hogy a jövőre induló Season2-ben már 20 alakulat küzd majd meg egymással. 

Ti mit szóltok egyébként a helyszínek elosztásához? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!