Hat játékosától is megvált a Florida Mayhem

Hat játékosától is megvált a Florida Mayhem

A csapat csupán három játékost szerződtetett újra az Overwatch League második szezonjára.

Annak ellenére, hogy az Overwatch League-ben jelenleg holtszezon van, nagyon izgalmas időszakot él át a versenysorozat, ugyanis a csapatok már készülnek a második szezonra és sorra mondanak fel azoknak a játékosoknak, akikre már nem lesz szükségük a jövőben. Legutóbb a két texasi csapat, azaz a Houston Outlaws és a Dallas Fuel vált meg néhány tagjától, ha kíváncsiak vagytok a részletekre, az alábbi cikkünkben tudjátok őket megtekinteni. 

Tovább folytatódott a forgatási láz az Overwatch League-ben

Ezúttal a Texasi csapatok kavarták fel a holtszezon állóvizét.

Nos a forgatási láz az elmúlt 24 órában sem hagyott alább, ugyanis a Florida Mayhem bejelentette, hogy a kilenc fős keretből csak három játékossal, Kevyn “TviQ” Lindström-mel, Ha “Sayaplayer” Jeong-woo-val és Kim “aWesomeGuy” Sung-hoon-nal újítanak szerződést, Andreas “Logix” Berghmans, Tim “Manneten” Bylund, Johan “CWoosH” Klingestedt, Sebastian “Zebbosai” Olsson, Aleksi “Zuppeh” Kuntsi, és Joonas “zappis” Alakurtti pedig kikerül a csapatból. 

Florida Mayhem on Twitter

Today we part ways with @CwooshOW, @LogixOW, @Zebbosai, @Manneten, @ZuppehOW, and @zappisOW. Thank you all for the hard work you have put in from the moment you became Misfits and during season 1 as Mayhem. We wish only the best for these talented individuals.

A lépés abszolút érthető a szervezet részéről, hiszen az alakulat egyáltalán nem teljesített jól az első szezon alatt és csupán a 11. helyet sikerült megszerezniük, a győzelem nélküli Sanghai Dragons-t megelőzve. A csapat tulajdonosa, Ben Spoont egyébként arról számolt be Twitter-en, hogy az Augusztusi nyílt válogatókon több mint 50 játékost próbáltak ki az NA/EU/KR régiókból és nem szeretnének full koreai keretet a második szezonra. 

Ti mit szóltok amúgy a csapat döntéséhez? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!