Az új játékossal és edzővel teljes a Na'Vi Dota 2-es kerete

Az új játékossal és edzővel teljes a Na'Vi Dota 2-es kerete

Videóval prezentálták az ukránok új ötösét, és mostantól csak az előttük álló feladatokra koncentrálnak.

Az elmúlt hetekben jelentősen megváltozott a Natus Vincere, hiszen ikonjuk Dendi, valamint XBOCT is elhagyta a gárdát. Bejelentették továbbá, hogy Akbar "SoNNeikO" Butaev visszatér és átveszi a kapitányi szerepet, egyben a hard-support pozíció is rá hárul. Emellett további játékosokkal is feltöltötték a keretet.

Most pedig a hiányzó láncszemeket –is úgy tűnik– sikerült megtalálniuk. Az 5. pozíciós support helyére Evgeniy "Chuvash" Makarov-ot találták a legjobbnak, míg a csapat edzője Andrey "Mag" Chipenko lesz, aki korábban olyan együtteseknél szerepelt, mint a Team Empire, Vega Squadron és a Mineski. 2010 és 2011 között a DotA 1-ben játszott már a Na'Vi színeiben, tehát annyira nem lesz számára nehéz a beilleszkedés. A FÁK régió igazi veteránjának számít; nagy múltra tekint vissza pályafutását illetően, azonban az elmúlt néhány évben nem igazán sikerült magának a szintjéhez megfelelő gárdát találnia.

Chuvash ehhez képest ismeretlen játékosnak számít. Két évvel ezelőtt figyeltek fel rá, akkoriban csatlakozott a Comanche-hoz és azóta is rendületlenül azon fáradozik, hogy a legjobbak közé emelkedhessen. Legutóbb a Team Empire-t erősítette, de a TI8 selejtezőjében elbuktak, –így várat még számára az igazi nagy áttörés.

Natus Vincere's 2017/2018-as kerete:

  • Pos 1: Vladislav "Crystallize" Krystanek
  • Pos 2: Idan "MagicaL" Vardanian
  • Pos 3: Džoni "Blizzy" Ри
  • Pos 4: Evgeniy "Chuvash" Makarov
  • Pos 5: Akbar "SoNNeikO" Butaev
  • Edző: Andrey "Mag" Chipenko

A NaVi vezérigazgatója, Yevhen Zolotarov az alábbiakat nyilatkozta a hivatalos bejelentést követően:

"Örömmel jelenthetem be, hogy véglegesítettük az új szezonra a csapatunkat. A 4-es pozícióban három különböző játékost is kipróbáltunk, és mondhatom, hogy mindannyian jól teljesítettek a teszt időszak alatt, így a választás nem volt könnyű. Végül úgy láttuk jónak, hogy Evgenii "Chuvash" Makarov csatlakozzon hozzánk. Már van némi versenyzői tapasztalata, és remélem, képes lesz arra, hogy velünk a benne rejlő teljes potenciálját a szabadjára engedje. Emellett új edzőt is sikerült szerződtetnünk. Andrey "Mag" Chipenko, egy igen ismert ukrán e-sportoló tölti majd be ezt a tisztséget. Azt hiszem, hogy személyisége és hatalmas tapasztalata tökéletesen illeszkedik ehhez a munkához és jól megtalálja a fiatalokkal a közös hangot, tehát remekül együtt tudnak működni."

Dendi nélkül tényleg egy új időszámítás kezdődik a szebb napokat is megélt ukrán sztár csapatnál, és nagy kérdés, hogy a nem valami tapasztalt keret mire lehet képes a profi mezőnyben. Sokadik újraépítés és próbálkozás után vajon van még visszaút a csúcsra 2011 világbajnokának? Itt az idő, hogy bebizonyítsák: ragyoghat még hasonlóan szépen egy csillag a kihunyását követően is.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!