Támogatót talált hazánk egyik legjobb ötöse

Támogatót talált hazánk egyik legjobb ötöse

A korábbi Deadly Five és KS Kommandó összeolvadásából létrejött együttes komolyabb babérokra törhet a segítség révén.

Három volt Deadly Five játékos –név szerint Balázs, Blohm és BLZS, valamint két korábbi KS Kommandó player, Lowskill és Csaky– csapatot formált és Dyrmidons néven indult el a különböző tornákon és selejtezőkön.

Az ötösnek jól ment a scrimmelés során, sőt a legutóbbi ESL Go4 Dota 2 Kupát (#180) a Raccoons Imperial Pokerfaces ellen –egy jókora kavarást leszámítva– meg is nyerték. A jó hír pedig, hogy egy támogató meglátta bennük a lehetőséget, így leszerződtette a játékosokat. Mostantól a Dreads eSports égisze alatt játszanak minden versenyükön. Hivatalos információ nincs arról, hogy pontosan milyen plusz juttatásokban részesülnek a felek. A vezetés igyekszik majd levenni róluk a terhet, így a menedzselésben remek segítséget tudnak nekik nyújtani, tehát csak a gyakorlásra koncentrálhatnak a játékosok.

Az együttes logója a következő lesz:

A Dread eSports felállása pozíciók szerint:

  • Lowskill (Carry)
  • Blzs (Mid)
  • Blohm (Offlane)
  • BALAZS (Semi-support)
  • Csaky (Hard-support)

A viharos Docler Myrmidons csapatépítése és próbálkozása –után mely sajnálatos módon végül kudarcba fulladt– ez egy újabb reménysugár arra nézve, hogy a magyar Dota közösségen belül újra elindulhat valami fejlődés.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!