Melyiket válasszam: a meta legjobb Warrior paklijai

Melyiket válasszam: a meta legjobb Warrior paklijai

Az egyik legnépszerűtlenebb hős, amivel a kezdők nem is próbálkoznak a mostani metában. Drágák és lassúak a paklik, –de az eredmények nem maradnak el!

Garrosh és a Warrior egyensúlyát nem igazán tudja megtalálni a Team 5 csapata. A Pirate Warrior időszakában konkrétan broken volt, és több, mint 11 hónapig (!) volt a Tier 1 meghatározó paklija a Patches köré épülő kalózos változat. Utána hatalmas mélyrepülésbe kezdett a class, és a Boomsdayig teljesen értelmetlen volt erőltetni. Most úgy tűnik, hogy nagyjából sikerült megtalálnia a helyét a Warriornak a metában, –igaz mindössze egy pakli van, ami stabilan jól tud teljesíteni a számok alapján. Ettől függetlenül vannak egyéb deckek, amik szép eredményekre képeseket, –ezeket gyűjtöttük össze nektek!

鈴木の刺身’s Legend #4 Odd Warrior

Kód: AAECAQcKogLeBdPFApruAs3vAp3wApL4Ap74AuL4AqCAAwpLogT/B5vCAqLHAsrnAoP7Ao77Ap77ArP8AgA=

A páratlan mechanikára épülő lassú változat a Tier 1-2 határán mozog jelenleg is, köszönhetően annak, hogy a gyors paklik ellen kiválóan teljesít. A legnagyobb countere egyedül a Token Druid a népszerű paklik közül, ami bőven megéri a kockázatot. Lassú és drága a pakli, de stabilan legendképes. Érdemes próbálgatni bármilyen rankon.

Sjow’s Legend Tempo Warrior

Kód: AAECAQcM0gKRBtPFAsLOAvbPAp/TAsvsAs3vAtH1ApL4Ao77AqCAAwkcjgX7DMzNAp3wApvzAoP7Ap77ArP8AgA=

A népszerű streamer által összerakott változat meglepte az ellenfeleket, és ez a győzelmi arányban is tükröződik. Ha elkapja a fonalat a Tempo Warrior, akkor pillanatok alatt bedarálhatja az ellenfeleket. Szintén drága és sok meccsbe telik, amíg mesterévé válhatunk, de feldobhatja a napot, ha ezzel a deckkel gázolunk át az ellenségen.

Sjoesie’s Legend #40 Control Warrior

Kód: AAECAQcE7QWQB8zNApL4Ag1LogSRBv8Hsgi+wwKOzgLP5wKd8AKb8wLR9QL09QKD+wIA

El kell felejteni a Tauntokat és a minimális tempot is. Itt kizárólag az Armor és a Fatigue számít. Rengeteg leszedés, rengeteg megoldás és zéró fenyegetés a boardról. Ez a Control Warrior teljes pompájában.

Fibonacci’s Legend #96 Maly’thun Warrior

Kód: AAECAQcMS5ADtAP8BJAHzM0CnfAC0fUCuPYCkvgC8fsCoIADCRaiBP8Hsgj7DJvzAvT1Ap77ArP8AgA=

A Mecha’thun őrület egyik elborult kreálmányaként szárnyalt a pakli a hónap elején Fibonacci kezei között. Nem könnyű pakli, és nem is ajánlott hosszútávon a rankedre, –de funolni kiválóan lehet vele.

Amikor már azt hitted mindent láttál: Maly'thun Warrior Fibonaccitól

Deathrattle Hunter ellen instant Concede, de minden más ellen van esélye a legújabb Mecha'thun paklinak. Bemutatjuk Fibonacci koncepcióját!

Ezek a legjobb Warrior paklik a mostani metához, –nektek melyik a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!