A legjobb Hunter paklik a jelenlegi metához: véget ért az Aggro korszak?

A legjobb Hunter paklik a jelenlegi metához: véget ért az Aggro korszak?

Rexxar négy legjobb paklija következik a sorban a mostani Standard metához. Van miből válogatni!

A legjobb paklikat bemutató sorozatban ezúttal Rexxar négy legerősebb változatát hozzuk el nektek. Nem csak a Deathrattle és Secret deckek képesek a legendre, két meglepetéspaklival is készültünk. Következzenek a jelenlegi meta legjobb –és legerősebb– Hunter deckjei!

Zeh’s Legend #9 Secret Hunter

Kód: AAECAR8KhwTJBJ3MAtfNAt/SAobTAsvsApjwAoDzAqeCAwqeAagCtQOuBusHlwj+DI7DAuPSAovlAgA=

Az Emerald Spellstone-ban megbújó hatalmas erő miatt a Spell Hunter kicsit átalakult és próbál minél többet kihozni a Secretekből. Ez működik is a mostani metában, nem véletlen mozog a pakli a Tier 1-2 határán. Erős, gyors és annyira nem is kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, ha le akarjuk gyártani.

AmazingDM’s Legend #96 Deathrattle Hunter

Kód: AAECAR8G+AjtCYbTArbqAsvsAoDzAgyNAfYHlwirwgLYwgKGwwLKwwKczQLd0gKL4QLh4wLy8QIA

A Spider Bomb kikerült a deckből, helyette két Grievious Bite és két Wild Pyromancer próbálja felvenni a versenyt az agresszívabb ellenfelekkel. Kiválóan lehet takarítani a boardot, amivel eddig megszenvedett a Hunter jelenleg legnépszerűbb változata, cserében a nagyobb lényekre nincs valódi megoldás a Hunter’s Markon kívül. Több stílus is eredményes, alkalmazkodni kell az ellenfelekhez.

Midrange Budget Legend Hunter

Kód: AAECAR8ChtMCgPMCDqgCtQO7BesHlwjbCe0JgQr+DI7DAtfNAt3SAuHjAovlAgA=

A Beast szinergiára megéri építeni –gyakorlatilag metától függetlenül–, mert elképesztőn jól mozognak együtt a vadállatok. Nem véletlen, hogy 4000 dust körül is lehet legendképes paklit építeni Rexxarnak. Könnyű megtanulni vele játszani, és olcsósága miatt ajánlott bárkinek, aki kevesebb dusttal és lappal rendelkezik.

Shadowe12’s Legend Control Hunter

Kód: AAECAR8KhwTJBPgIhtMCtuoC1uwCpvACgPMCoIADp4IDCv4MncwC080C3dIC39IC49IC8vEC4PUC4vUCqPsCAA==

Egy igazi csemegével készültünk zárásként. Nagyon drága és emellett még lassú is, ami nem a Hunterre jellemző stílus a Hero Power miatt. Mégis jól működik és 70 % körüli győzelmi arányt hozott Shadowe12 kezei között a legendig vezető úton. Ha csak egy paklit próbáltok ki a listából mindenképp ezt válasszátok, mert Control Hunterrel még sosem volt ennyire jó élmény játszani.

Ha további hősökhöz keresitek a legjobb paklikat elég csak a névre kattintanotok: Shaman, Warrior, Priest, Mage, Rogue.

Nektek melyik a kedvenc Hunter decketek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!