Újabb infók szivárogtak ki a ránk váró Halloween Terror skinekről!

Újabb infók szivárogtak ki a ránk váró Halloween Terror skinekről!

Farkasember Winston, sorozatgyilkos Soldier, talán egy fekete lovag Genji?

Néhány nappal ezelőtt Jeff Kaplan betartotta korábbi ígéretét és az Overwatch legújabb fejlesztői videója kikerült az éterbe, amiben végre megtudtunk mindent a Torbjörn reworkről, továbbá a részleteket a legújabb PTR frissítésről. A tesztszerver friss verziójában Pharah, McCree, Soldier buffot, Brigitte pedig nerfet kapott, –ha esetleg lemaradtatok volna a frissítés leírásáról, kattintsatok az alábbi cikkünkre.

Pharah buff és Brigitte nerf is érkezett a Torbjörn rework frissítéssel a PTR szerverekre!

Sensevida | 18/09/22 09:33 Jeff Kaplan tegnap éjjel ledobta az atombombát, és a legfrissebb Developer Update-ben bemutatta a több hónapja bejelentett Torbjörn rework részleteit. A svéd törpe a változtatásoknak köszönhetően új képességeket, eldobható Turretet és egy teljesen új Ultimate-et kapott a PTR frissítésben. Ha kíváncsiak vagytok a rework minden részletére, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

A Developer Update-ben Jeff a fejlesztők több más jövőbeni tervéről is említést tett, és szóba került az Overwatch következő eseménye, a Halloween Terror is. Kaplan elmondása alapján nagyon szeretik az eventeket és rengeteg visszajelzést kaptak a Summer Games egyhangúságáról is, –sajnos azonban a csapat elfoglaltságai miatt a Halloweenkor nem kapunk új játékmódokat, vagy drasztikus változtatásokat a Junkenstein's Revenge-en. Öröm az ürömben, hogy ezúttal is számtalan, rémisztőbbnél-rémisztőbb kozmetikai terméket gyűjthetünk majd be, ráadásul Jeff elhintette, hogy Junkenstein szörnyetege megkapja menyasszonyát is. Nos, Jeff infói mellett nemrég újabb hőskinézetek szivárogtak ki, ugyanis a PTR frissítés tartalmazott egy Achievementet, amihez a mellékelt képen hat vándor portréja látható. 

Naeri의 오버워치 on Twitter

오버워치 공포의 할로윈 2018 전설 스킨 6개가 공개 테스트 서버에서 일부 유출 되었습니다. Overwatch Junkenstein 2018 Legendary Skins leaks in PTR ●늑대인간 '원스턴' ●기사 '겐지' ●제이슨 '솔져: 76'

Az első ikon minden bizonnyal egy Wrecking Ball skin lehet, a második pedig valószínűleg a már Jeff által is említett menyasszony. Ha tippelnünk kéne, utóbbi egy Moira Skint rejt, a felső sor utolsó alakját pedig egy Winston szerű Farkasembernek nézzük. A sisakos alak lehet akár Brigitte a lovagi téma miatt, akár Genji is, akire egy Black Knight témájú hőskinézet igencsak passzolna. A maszkos gyilkos számunkra egyértelmű Soldier utalás a hajforma miatt, az utolsó képen pedig egy 80-as évekbeli punk Sombrát vélünk felfedezni. 

Természetesen lehet hogy tévedünk, ezért is vagyunk kíváncsiak a véleményetekre. Szerintetek milyen skineket rejtenek az emblémák?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!