Már Hammond is tud karaokézni a busani pályán

Már Hammond is tud karaokézni a busani pályán

Az Overwatch legújabb karakterének előadása igencsak viccesre sikerült. 

Néhány nappal ezelőtt Jeff Kaplan új fejlesztői videót osztott meg a közösséggel, melyben nyilvánosságra hozta a Torbjörn rework részleteit, –továbbá elejtett néhány szót az egyéb hősváltoztatásokról, illetve a közelgő Halloween eseményről is. Ha esetleg lemaradtatok volna a frissítés leírásáról, az alábbi cikkünkben minden infót megtaláltok.

Pharah buff és Brigitte nerf is érkezett a Torbjörn rework frissítéssel a PTR szerverekre!

Sensevida | 18/09/22 09:33 Jeff Kaplan tegnap éjjel ledobta az atombombát, és a legfrissebb Developer Update-ben bemutatta a több hónapja bejelentett Torbjörn rework részleteit. A svéd törpe a változtatásoknak köszönhetően új képességeket, eldobható Turretet és egy teljesen új Ultimate-et kapott a PTR frissítésben. 

A bejelentés óta a kíváncsi játékosok elözönlötték a PTR-t, hogy kipróbálhassák az új Torbjörn-t, illetve letesztelhessék a többi karaktert érintő átalakításokat. Egyikük, név szerint Korino egy igencsak érdekes dologra bukkant, miközben Busan-on próbálgatta a hősöket.  Az ugye nem titok, hogy a pálya Spawn pontján van egy Karaoke gép, ahol Reinhardt-tal zseniális áriákat adhatunk elő, a Crusader azonban jelenleg ki van kapcsolva a tesztszerveren, szóval Korino kipróbálta, hogy mit tud a gép Wrecking Ball-lal. Nos, hatalmas meglepetésre a fejlesztők nem voltak restek az elmúlt néhány hétben, és hozzáadtak néhány voice line-t Hammond-hoz, –aminek köszönhetően "dalra" fakad a mikrofon előtt. 

Hammond-nak egyébként nem ez az első zenei poénja a játékban, ugyanis ha fegyverével Dorado kezdőjén a megfelelő sorrendben lőjük meg a harangokat, akkor elcincogja az Overwatch betétdalát is. 

Nektek egyébként hogy tetszenek a hasonló easter egg-ek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!