Ütős előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4!

Ütős előzetest kapott a Call of Duty: Black Ops 4!

Tovább emelik a tétet a Treyarch munkatársai, pedig már tényleg nincs sok van hátra a megjelenésig.

Az elmúlt pár hónapban többször megénekeltük már nektek, hogy mennyire jónak ígérkezik az október 12-én érkező Black Ops 4, ami –többek közt– rendkívül pörgős játékmenetteleszméletlen zombihenteléssel és izgalmas battle royale móddal várja a széria-, valamint az FPS-ek rajongóit. Most egy olyan új előzetest kaptunk, ami megpróbálja összegezni az imént felsoroltakat. 


Már csak két és fél hét van hátra a legújabb Call of Duty rész megjelenéséig, amit a bétatesztek alatt is nagyon tudtunk szeretni, hiszen a Treyarch egy olyan játékot pakolt le az asztalra, ami még a régi rajongókat is megmozgathatja. Ugyanakkor az első próbakör alatt az is kiderült, hogy a legtöbb módban sokkal inkább rá leszünk kényszerülve a csapattársakkal való együttműködésre, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy lehetőleg ismerősökkel az oldalán vágjon bele az októberben érkező lövöldébe.  

Különösen igaz ez a Blackout névre keresztelt battle royale módra, ami sokak szerint a műfaj nagyágyúitól is szipkázhat el kisebb-nagyobb játékostömegeket. Mi nem annyira mennénk bele ilyen messzemenő következtetésekbe, –viszont tény, hogy nagyon várjuk az október 12-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra érkező epizódot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!