Zseniális MEKA gépházat épített egy modder rajongó

Zseniális MEKA gépházat épített egy modder rajongó

Az egyedi alkotás számtalan munkaóra és gondos tervezés eredménye. 

Az Overwatch karakterei számtalan kreatív rajongót inspirálnak szerte az egész világon és nem telik úgy el hét, hogy ne futnánk bele egy őrületes cosplay-be, 3d grafikába vagy egyéb gondos munkával készített alkotásba. Legutóbb például egy rendkívül kidolgozott Reaper skin koncepciót mutattunk be nektek egy orosz grafikustól, Grigory Lebidko-tól. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, Tekintsétek meg az Ancient King Reapert az alábbi cikkünkben.

Ettől durvább Reaper skin koncepciót még soha nem láttunk!

Grigory Lebidko ismét zseniálisat alkotott; nem csodálkoznánk rajta, ha hamarosan kapna egy állásajánlatot a Blizzard-tól.

 

Nos, ezúttal egy kicsit kézzel foghatóbb rajongói alkotást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami nem más, mint egy MEKA formájú PC. Az egyedi házat egy Samca névre hallgató modder rakta össze és tette közzé az EVGA fórumán. A kivitelezést teljesen az alapoktól kezdte és a Blizzard eredeti D.Va-ra vonatkozó koncepciós terveit vette alapul, –ráadásul az alkatrészeket tartalmazó vázát saját kezűleg hegesztette és festette le. A neheze azonban csak ez után következett a MEKA elkészítésével, amihez üveggyapotot és természetesen rózsaszín festéket használt, a végén továbbá megbolondította néhány zöld leddel és egy plexivel a művet. A végeredmény szerintünk mesés lett, –ha pedig  kíváncsiak vagytok az alkotófolyamatra, kattintsatok az alábbi képpel kezdődő galériánkra. 

Nektek egyébként hogy tetszik ez az egyedi MEKA PC ház? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!