Ettől durvább Reaper skin koncepciót még soha nem láttunk!

Ettől durvább Reaper skin koncepciót még soha nem láttunk!

Grigory Lebidko ismét zseniálisat alkotott; nem csodálkoznánk rajta, ha hamarosan kapna egy állásajánlatot a Blizzard-tól. 

Az Overwatch rajongótábora hatalmasra nőtt az elmúlt években, és a közösség kreatívabb tagjai rendszeresen készítenek fiktív hőskinézeteket kedvenc karaktereikhez. A jobban sikerült példányokat mi rendszeresen be szoktuk mutatni nektek; láthattatok már például Detektív Sombrát, Zerg vagy Reneszánsz D.Va-t, vagy akár rózsaszín MEKA ruhába bújtatott Genji-t is. Most ismét egy rendkívül kidolgozott skin koncepciót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit az orosz grafikus, Grigory Lebidko hozott létre Reaper-hez, és az Ancient King nevet adta neki. A projektet alapvetően a Winged Victory Mercy hőskinézet inspirálta, és létrejöttéhez több hónapnyi munka –illetve több mint 23 ezer polygon– volt szükséges. Nos, véleményünk szerint abszolút megérte: az Ancient King Reaper toplistás a valaha készített rajongói hőskinézetek közt. 

A nagy felbontású képek mellett Grigoriy az ArtStation oldalára feltöltött két olyan panelt is, amiben az elkészült művet 3D-ben is megcsodálhatjuk, –ráadásul a menüpontok segítségével a modell különböző részleteiben is elmerülhetünk. 

A koncepció alapötlete és a részletes kidolgozás szerintünk már tényleg felér a Blizzard színvonalához és reméljük, ez a fiatal művész egy nap lehetőséget kap majd Jeff-től és csapatától. 

Nektek egyébként hogy tetszik az Ancient King Reaper skin koncepció? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!