Még jelentkezhettek a hétvégén folytatódó MNEB CS:GO selejtezőkre!

Még jelentkezhettek a hétvégén folytatódó MNEB CS:GO selejtezőkre!

A nyolc továbbjutó csapat mellé még várunk ugyanennyit, így a hétvégén újabb selejtezők lesznek.

Megérkeztünk október első hétvégéjéhez, így az MNEB is javában folytatódik tovább. Eddig két CS:GO selejtezőt láthattunk az előző hétvégén, ahonnan 8 csapat várja ellenfeleiket a rájátszásban. Az első selejtezőről ITT olvashattok, míg a második eredményeiről pedig ITT. A meccseket élőben is követhették nálunk, –de ha lemaradtatok, akkor ne felejtsétek el visszanézni a legjobb pillanatokat sem:

De térjünk is vissza a mostani hétvégére, hiszen október 6-7 között újabb két selejtezőn vehettek részt, amire a jelentkezés még mindig tart. Ezen a LINKEN próbálhattok szerencsét, hogy bekerüljetek a legjobb 16-ba. Ha kíváncsiak vagytok a szabályokra és a verseny további részleteire, akkor ne felejtsétek el átolvasni az alábbi cikket.

Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság szabályzat

orobeRto | 18/09/24 15:20 A várva várt Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság végre kezdetét veszi, méghozzá szeptember 29-én és 30-án az első és második CS:GO selejtezővel. Összesen négy darab előselejtező van, –így a harmadik és negyedik esély október 6 és 7 lesz. Várhatóan 14 órától indulnak a meccsek és egészen orrvérzésig fognak tartani!

Közvetítés természetesen ezúttal is lesz, amit az esporthucs Twitch csatornáján követhettek. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!