Hamarosan Fortnite akciófigurák is a boltok polcaira kerülhetnek

Hamarosan Fortnite akciófigurák is a boltok polcaira kerülhetnek

Úgy tűnik, hogy a játékipar nagyon durván rákapott a Fortnite-ra!

Ezen a hétvégén zajlik a 2018-as New York Comic-on, ahol Amerika és nemcsak Amerika gaming társadalma gyűlik össze, hogy együtt hódoljanak közös szenvedélyeiknek! Természetesen néhány bejelentéssel –illetve bemutatóval– ide is szoktak készülni a kiállítók, nemrég pedig a McFarlane Toys nevű játékgyártó cég állt elő nagy dobásával!

Ilyen mértékű Rift kihasználást sem látni mindennap

17 ember szuszakolta be magát egy portálba, a végeredmény pedig a nagyszerű szerkesztésnek köszönhetően igen látványos lett!

A vállalat bemutatott egy Fortnite akciófigurákból álló szériát, amelyeknek forgalomba kerülési ideje egyelőre ismeretlen!

A doboz hátulján jól látható, hogy az első eresztés két hullámban fog megérkezni, a Wave1 a Raptor, a Cuddle Team Leader, a Black Knight és a Skull Trooper skineket fogja tartalmazni, míg a Wave 2-ben Rex, Omega, Brite Bomber és Drift kapnak helyet! A karakterekhez igazi akciófigurákhoz hűen fognak járni kiegészítők is, a Cuddle Team Leaderhez például a backpackként szolgáló masnija, egy SCAR és Brite Bomber csákánya. A McFarlane Toys hasonlóan a Funkohoz, szinte mindenhez gyárt akciófigurákat, szobrokat, –alig lehet találni olyan témát, amihez ne lenne termékük.

Az elmúlt néhány hónapban több hír is érkezik Fortnite-tal kapcsolatos játékokról, például a Hasbro is dolgozik egy Fortnite tematikájú Monopolyn, de Nerf típusú fegyverek is várhatóak a jövőben! Emellett pedig ott vannak a Funko féle Pop! figurák is, amik hamarosan már a boltok polcaira kerülnek, így egyértelműen kijelenthetjük, hogy a játékipar is felfedezte magának a Fortnite-ot! Persze várhatóan a vásárlók egy jelentős része sokkal inkább lesz gyűjtő, semmint olyan ember, aki tényleg harcokat fog szimulálni ezekkel a bábukkal!

A figurák 17 cm magasak, –és egyelőre nem tudni róluk túl sokat, de ha jó üzleti érzékkel van megáldva a cég, akkor még az ünnepek előtt piacra dobják őket!

Szerintetek jó dolog, hogy ennyiféle játékot, kiegészítőt kezdtek el gyártani a Fortnite-hoz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép

Kövess Minket!