Szakított a világ egyik legszebb nőjével a CoD miatt, most inkább visszavonul

Az élet pedig nehéz döntések sorozata.

Emlékeztek még Doug "Censor" Martinra, a FaZe Call of Duty játékosára? Ha önmagában a név esetleg nem mond sokat, a barátnőjét már biztos láttátok legalább egyszer: Yanet Garcia, a mexikóiak elképesztően gyönyörű időjósa, modellje, Youtubere és influencere. A lány, akit Censor kidobott azzal az üzenettel, hogy nincs elég ideje rá is és a profi karrierjére is, és inkább utóbbi mellett döntött.

Szakítanál Yanet Garcia-val egy profi e-sport karrierért? Censor megtette

A Complexity Gaming játékosa videóban magyarázkodik arról, hogy miért választotta inkább a Black Ops 4-et, mint a szupermodell barátnőjét.

Minderről idén július közepén került fel a videó, majd utána még egy, hogy mennyire kivan ettől az egésztől ő is és a lány is. Hogy a valódi ok tényleg ez volt-e, vagy csak kihűlt a kapcsolatuk és ez volt a könnyebbik kilépő, azt most ne firtassuk, később kiderült, hogy azért voltak más problémák is. Telt a nyár, jött az év egyik legfontosabb versenye augusztus közepén, ahol a visszatérő Censor csapatával, a Complexity-vel az elsők között hullott ki, a srác pedig egyből kapta a mémeket a közösségtől, hogy tényleg ezért kellett kidobnia a barátnőjét?

Censor tűrte a stresszt, de úgy tűnik, most szakadt el a cérna: legújabb videójában már arról beszél, hogy visszavonul a profi karriertől, amit két dologgal indokolt: az egyik, hogy alig vannak Call of Duty versenyek, a másik pedig a versenyzéssel és a felkészüléssel járó stressz és leterheltség. Hozzátette, hogy ettől függetlenül szeretne a szcénában maradni és elemzőként, tartalomgyártóként segítené a CoD közösséget.

A döntés mondjuk különös annak fényében, hogy az újonnan érkező Call of Duty: Black Ops 4 rendkívül ígéretesnek tűnik, látva, hogy milyen király a Battle Royale módja.

Yanet Garcia életét azonban úgy tűnik, a szakítás annyira nem viselte meg, az Instáját végigpörgetve, elég boldognak tűnik...

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!