Egy rajongónak hála megnézhetjük, hogyan is festene Hammond Zerg-ként

Az Overwatch legújabb karaktere zseniális skin koncepciót kapott egy grafikus jóvoltából. 

Az Overwatch rajongótáborának kreatívabb tagjai előszeretettel készítenek karakter cosplayeket, alkotnak vicces videókat, fiktív hősöket, vagy hőskinézeteket is. A jobban sikerült műveket mi is rendszeresen be szoktuk mutatni nektek; nemrég például egy szédületesen kidolgozott Reaper skin koncepciót ajánlottunk figyelmetekbe, ami az Ancient King nevet viseli és az inspirációt az Egyiptomi kultúra jelentette hozzá.

Ettől durvább Reaper skin koncepciót még soha nem láttunk!

Grigory Lebidko ismét zseniálisat alkotott; nem csodálkoznánk rajta, ha hamarosan kapna egy állásajánlatot a Blizzard-tól.

Most ismét egy fiktív hőskinézetet szeretnénk bemutatni nektek, ami a játék legújabb hősének számító Wrecking Ball-hoz készült. A mű alkotója egy szabadúszó grafikus Alex C, aki a cuki hörcsögöt a StarCraft univerzumban létező vérszomjas Zerg faj jellegzetességeivel látta el. A végeredmény szerintünk zseniálisan sikerült, mivel Alex különösen odafigyelt az apró részletekre, –és a színektől kezdve a koncepción át a gömbön található páncélig minden azt sugallja, hogy a Queen of Blades egyik fékezhetetlen szörnyéről van szó. 

AlexC egyébként megörökítette az alkotófolyamatot is. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan is készült a Zerg Hammond, –pörgessétek végig az alábbi videót!

Ti mit szóltok egyébként a Zerg Wrecking Ball-hoz? Jöhetne a játékba? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!