Ingyen megszerezheted a Destiny 2-t!

Ingyen megszerezheted a Destiny 2-t!

Kizárólag PC-re, limitált ideig.

Mint azt sokan már tudjátok, elindult a Blizzard legendás rendezvénye, a BlizzCon, ami nem várt meglepetést hozott, hiszen bejelentették, hogy a PC-játékosok november 18-ig ingyenesen szerezhetik meg a Destiny 2 alapváltozatát. Lássuk is, hogy mi kell hozzá!


Kicsivel több mint két hét van arra, hogy ingyenesen bezsebeljétek az alapjátékot, ami 8 órás egyjátékos kampánnyal, 4 patrol zónával, 20-as maximális szinttel és 300-as szintkorláttal érkezik. Természetesen a hangsúly a többjátékos részen van, amin belül kaptok Crucible játékmódokat és pályákat, kooperatív Strike-okat és persze, az eredeti Leviathan raidet. 

Egy saját karakter maximális szintre való felhúzása és felgearelése simán beletelhet 40-50 órába is, úgyhogy már csak ezért is nagyon megéri a játékot minél hamarabb letölteni. Mielőtt azonban belevágnátok a Battle.net Appon keresztül elérhető Destiny 2 feltelepítésébe, olvassátok el korábbi tippjeinket, amiben segítséget nyújtottunk a több FPS-re vágyóknak, a teljesen kezdőknek, a gyors szintezés szerelmeseinek és a PvP kedvelőinek is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!